Mobile

articolul anterior articolul urmator

DIGI lansează campania de portare pentru companii, Reţeaua Naţională

0
22 Jul 2021 18:10:44
Autor: George-Andrei Cristescu
DIGI Business lansează campania Reţeaua Naţională.
DIGI Business lansează campania Reţeaua Naţională.

DIGI Business lansează campania Reţeaua Naţională şi pune la dispoziţia utilizatorilor persoane juridice o ofertă avantajoasă la portare în reţeaua mobilă DIGI.

Astfel, clienţii companii care îşi portează numărul la DIGI beneficiază de 50% reducere din valoarea facturii, în primele 6 luni, la contractarea tipului de abonament Business Nelimitat, pentru o perioadă de 24 de luni. Oferta se adresează atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi. 

Cu Business Nelimitat, clienţii primesc un pachet generos de beneficii să comunice fără griji cu partenerii lor de afaceri: trafic de internet nelimitat, minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, 1.000 de minute internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE, SMS-uri nelimitate în reţeaua DIGI. În funcţie de numărul de pachete contractate, preţurile integrale pe care clienţii le plătesc lunar per abonament variază între 3,3 EUR (fără TVA) şi 2,5 EUR (fără TVA).

Campania este valabilă în perioada 22 iulie - 31 august 2021 şi este disponibilă în magazinele DIGI, prin reprezentanţii de vânzări Digi Business şi pe DIGI.ro. Informaţii suplimentare despre serviciile adresate persoanelor juridice sunt disponibile pe site-ul DIGI.ro/business.

Reţeaua mobilă DIGI are o acoperire de 99,5% din populaţia ţării cu servicii în tehnologia 3G (2G + 4G în anumite zone) şi de peste 98,1% din populaţie, la standarde 4G. 

Din 2019, DIGI a început dezvoltarea reţelei 5G, în marile aglomerări urbane şi în mai multe zone cu trafic intens (Valea Prahovei şi litoralul românesc, zona Mamaia-Constanţa). Fără costuri suplimentare, abonaţii DIGI care deţin terminale compatibile 5G pot accesa internetul nelimitat şi în cea mai nouă tehnologie disponibilă în domeniul comunicaţiilor mobile.

 

   

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările