Mobile

articolul anterior articolul urmator

Facilităţi pentru clienţii persoane juridice, care se portează în reţeaua Digi

0
26 Nov 2019 21:33:51
Autor: Adrian Pogîngeanu
FOTO Digi
FOTO Digi

Digi Business, divizie a Grupului Digi | RCS & RDS, a lansat luni, 25 noiembrie, o campanie adresată clienţilor persoane juridice.

Utilizatorii care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Digi Mobil şi contractează unul sau mai multe abonamente “Digi Mobil Business Nelimitat” beneficiază de 50% reducere a valorii abonamentului lunar, pe o perioada de 6 luni. 

Preţul integral al serviciului de telefonie şi date mobile variază în funcţie de numărul de abonamente contractate, după cum urmează: 3,3 EUR + TVA (pentru 1-5 abonamente), 2,9 EUR + TVA (pentru 6-19 abonamente), 2,5 EUR + TVA (pentru mai mult de 20 de abonamente). Abonamentele includ minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, mii de minute internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE, trafic nelimitat de internet. Oferta este disponibilă până la data de 16 decembrie 2019 şi se aplică abonamentelor contractate pentru o perioadă de 24 de luni.

Campania se derulează în magazinele Digi şi prin intermediul reprezentanţilor de vânzări Digi Business. 

Potrivit statisticilor comunicate de ANCOM (portabilitate.ro), reţeaua Digi Mobil este liderul serviciului de portabilitate,  cu 1.933.960 numere de telefonie mobilă portate în 11 ani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările