articolul anterior articolul urmator

Huawei amână cu trei luni lansarea pe piaţă a telefonului pliabil Mate X

4
15 Jun 2019 10:07:36
Autor: News.ro

4 Comentarii

IonIon Codreanu
15.06.2019, 15:37:48

USA își folosește forța ți influența pentru a frâna dezvoltarea concurenților, jucând un rol nefast în evoluția omenirii. Când nu poți învinge adversarul, îi pui piedică, cam asta este morala americană.

+3 (5 voturi)
Gigi Stan
15.06.2019, 16:10:51

Concurenţii erau nişte simpli copiatori. Se băteau în piept că sunt mari inovatori. Cum i-au înţărcat americanii de la tehnologie au început să urle. Americanii ţin la ţara lor. God bless America !

-1 (5 voturi)
IonIon Codreanu
15.06.2019, 17:25:44

Americanii au explodat ca dezvoltare dup ce au FURAT din Germania ocupată peste un milion de patente și după ce savanții europeni refugiați de regimurile totalitare au lucrat la ei... Americanii țin șa țara lor... Cum și-au făcut-o? Niște VENETICI au omorât populația locală, luându-i pământurile și au ocupat porțiuni imense din Mexic. Cu ce se pot lăuda?! Cu exploatarea sălbatică a Americii Latine?! Cu întinderea ca pecinginea pe tot globul?! TOȚI au învățat la început de undeva.Și americanii! Că atunci când omorau indieni, abia dacă știau s scrie. Au furat TOATE motoarele de la Europeni, trenul, automobilul, motocicleta... Avionul cu reacție. rachetele, programele spațiale sunt făcute de EUROPENI în USA. Și bombele nucleare.Doar banii au fost americani, mințile - nu. Mai lasă-ne cu idolatria asta de om fără cultură. Nu acolo s-a născut civilizația! Nici nu avea cum...

0 (4 voturi)
Gigi Stan
16.06.2019, 14:50:38

Codrene opreste-te din delirul anti-american. Vad ca tii cu chinezii si rusnacii. Esti troll rus? Daca sunt asa de destepti chinezoii sa dezvolte ei singuri un sistem de operare pt telefoane. Nu sa faca ceva bazat tot pe Android. Zi-le stapanilor tai de la Moscova sa-ti mai trimita pastile ca sa nu mai delirezi. Pun pariu ca pui botul la toate teoriile conspirationiste de pe net: americanii sunt raul pe pamant, pamantul e plat sau alte prostii care circula pe net. Do svidaniya!

+2 (2 voturi)