Mobile

articolul anterior articolul urmator

Huawei AppsUp: Gigantul din Shenzhen pune la bătaie premii totale de 1 milion de dolari într-o competiţie dedicată dezvoltatorilor de aplicaţii

1
30 Jun 2020 13:42:09
Autor: Andrei Brînduşescu

Evenimentul îşi propune să reunească cei mai buni dezvoltatori din întreaga lume şi să le ofere o platformă în care să îşi poată pune în practică abilităţile

În cadrul competiţiei anuale de aplicaţii AppsUp, participanţii îşi pun abilităţile la încercare folosind suita completă de instrumente şi resurse disponibile prin intermediul Huawei Mobile Services (HMS) şi HMS Core, pentru a crea şi dezvolta aplicaţii care să le permită utilizatorilor să se bucure de o experienţă mai plăcută în viaţa de zi cu zi. În China, Asia Pacific, America Latină, Europa şi Orientul Mijlociu şi Africa vor avea loc 5 evenimente regionale, evenimentul final urmând să fie transmis online în luna septembrie.

„Prin concursul AppsUp, sperăm să descoperim inovatori din comunitatea dezvoltatorilor şi să îi ajutăm să îşi transforme ideile în realitate, oferindu-le şi o platformă pentru a-şi expune lucrările către 600 de milioane de utilizatori HUAWEI", spune Ciprian Mirea, Director of Ecosystem & Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group.

Concursul le oferă dezvoltatorilor talentaţi şansa de a câştiga premii în numerar de până la 20.000 de dolari, cu un fond total de 1 milion de dolari. Pe lângă recompensele în numerar, finaliştii vor beneficia şi de promovarea aplicaţiei lor în Huawei AppGallery, magazinul fiind accesibil pentru sute de milioane de utilizatori de dispozitive din peste 170 de ţări.

În plus, câştigătorii vor beneficia şi de resurse de promovare HUAWEI în Huawei AppGallery, oportunităţi de investiţii viitoare, acces exclusiv la evenimentele Huawei Developer, cursuri şi certificări, precum şi posibilitatea de a câştiga noul vârf de gamă Huawei P40 Pro. Premii speciale sunt acordate şi pentru anumite categorii, precum Outstanding Game şi Outstanding Innovation.

HMS Core, colecţia de kit-uri şi servicii Huawei Developer, are în prezent peste 1,4 milioane de dezvoltatori înregistraţi şi 60.000 de aplicaţii din întreaga lume. Aplicaţiile create pentru concurs trebuie să fie axate pe crearea unui stil de viaţă digital îmbunătăţit pentru toate scenariile, pentru utilizatorii de dispozitive HUAWEI.

Detalii despre înscriere

Pentru a se înscrie, participanţii trebuie să se înregistreze pe website-ul oficial dedicat concursului, în perioada 30 iunie - 30 august 2020. Aceştia se pot înscrie fie individual, fie ca echipă alcătuită din maximum trei membri.

Toate aplicaţiile vor fi dezvoltate folosind funcţiile HMS Core selectate şi trimise spre revizuire prin intermediul paginii web a concursului înainte de 30 august 2020, ora 18:00 (UTC+8). Juriul format din experţi în industrie şi nume importante ale echipei globale HUAWEI va puncta fiecare aplicaţie, ţinând cont de criterii precum: funcţionalitate, inovaţie, valoare comercială şi practicitate.

Primele 20 de aplicaţii preselecţionate din fiecare regiune vor fi puse la dispoziţia publicului prin pagina web a concursului şi Huawei AppGallery. Cele mai populare înscrieri vor primi scoruri suplimentare în finală.

În luna octombrie, finaliştii îşi vor prezenta aplicaţiile în faţa juriului pentru a concura pentru premiul cel mare în cadrul ceremoniei finale, care va fi anunţată în timp util.

Pentru mai multe informaţii despre concursul AppsUp, vizitaţi site-ul Huawei AppsUp.

Premii:

·Outstanding App (x5 câştigători pentru fiecare regiune)

premiu în bani în valoare de 15.000 de dolari

·Outstanding Game (x3 câştigători pentru fiecare regiune)

premiu în bani în valoare de 15.000 de dolari

·Honourable Award (x12 câştigători pentru fiecare regiune)

premiu în bani în valoare de 2.500 de dolari

·Best Social Impact App: (*3 câştigători pentru fiecare regiune)

premiu în bani în valoare de 5.000 de dolari

·Most popular App (*1 câştigător pentru fiecare regiune)

premiu în bani în valoare de 5.000 de dolari

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adrian Foangǎ
30.06.2020, 20:07:00

Degeaba se zvarcoleste Huawei, nimeni in Europa si SUA nu va mai folosi telefoanele lor fara serviciile Google.