Mobile

articolul anterior articolul urmator

Huawei are un nou spaţiu de service în Băneasa Shopping City

2
15 Jan 2021 14:46:56
Autor: Andrei Brînduşescu

Huawei anunţă deschiderea spaţiului de service din Huawei Experience Store, magazin situat în Băneasa Shopping City Bucureşti, pe data de 01 Februarie 2021.

Serviciile din cadrul noului spaţiu Huawei din Băneasa Shopping City vin în întâmpinarea nevoilor consumatorilor în materie de reparaţii pe loc şi asigură o experienţă de service rapidă şi eficientă pentru produsele din toate categoriile, precum smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente şi wearables.

„Cu ocazia deschiderii acestui nou service, clienţii vor beneficia de serviciul de reparaţii pe loc la o gamă largă de produse, dar şi de oferte speciale recurente în ultimele zile de miercuri, joi şi vineri ale fiecărei luni,”, declară Zhao Zhong Yi, Consumer Service Director, Huawei Consumer Business Group România. „Timpul mediu de reparaţie este foarte scurt, de aproximativ o oră, excepţie făcând laptopurile care prezintă un grad ridicat de complexitate şi implicit o durată de timp mai mare.”, continuă acesta.

Toţi cei care vizitează noul spaţiu din Huawei Experience Store în ultimele zile de miercuri, joi sau vineri din lună pot beneficia de manoperă gratuită, dar şi de schimbarea gratuită a foliei de protecţie a ecranului pentru anumite modele de telefoane Huawei.

De asemenea, pe parcursul campaniei Huawei Happy Week, care are loc în intervalul 15-21 al fiecărei luni, consumatorii vor avea parte de preţuri speciale, în plus faţă de ofertele disponibile în noul service.

Echipa de tehnicieni alocată insulei va putea prelua solicitări de service diverse, atât în ceea ce priveşte defecţiuni uzuale legate de display, microfon, semnal, dar şi oferi răspunsuri avizate la întrebările utilizatorilor privind alte modalităţi de funcţionare a dispozitivelor.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

pathfinder
15.01.2021, 14:58:12

Instaleaza aia si Google Play?

-6 (6 voturi)
Utilizator Adevărul
15.01.2021, 15:21:50

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările