Mobile

articolul anterior articolul urmator

Huawei şi Sunrise au stabilit un record de viteză în reţeaua 5G

1
10 Oct 2019 12:24:59
Autor: Adrian Pogîngeanu
FOTO EPA-EFE / Long Wei
FOTO EPA-EFE / Long Wei

Huawei şi compania elveţiană de telecomunicaţii, Sunrise, au atins o viteză de download de 3.67Gbps, folosind mai multe telefoane inteligente 5G într-o singură celulă 5G.

Sunrise este prima companie din Europa care a lansat reţeaua 5G. Datorită colaborării cu Huawei, Sunrise oferă acum acoperire 5G în mai mult de 262 de oraşe/sate de pe teritoriul Elveţiei, oferind viteze maxime 5G pentru a permite utilizarea Internetului prin bandă largă, televiziune la înaltă definiţie, servicii 5G interactive în domeniul gaming-ului etc.

Sunrise şi Huawei îşi vor consolida colaborarea în segmentul 5G, oferind mai multe produse şi servicii 5G pentru locuitorii Elveţiei, şi desfăşurând neîntrerupt reţele 5G, atât în zona urbană, cât şi în cea rurală.

Pe baza lăţimii de bandă C-Band de 100MHz, testarea s-a realizat în cadrul reţelei comerciale a Sunrise cu echipamentele 5G ale reţelei comerciale Huawei, complet conforme cu standardele 3GPP. Tehnologia inovativă MU-MIMO a Huawei sporeşte semnificativ capacitatea 5G fără cerinţe suplimentare de resurse de spectru şi putere.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ion Capsuna
10.10.2019, 17:23:13

Excellent! Noi ne codim, sub sfaturile "binevoitoare" ale "binevoitorilor" breteni americani sa acceptam pe piata romanesca acesta tehnologie! Las' ca o vor adopta altii, in interes national, noi raminem doar slugi docile: "Da, imparate!"

-1 (1 vot)