Mobile

articolul anterior articolul urmator

IFA 2019 - Huawei P30 Pro primeşte un refresh de culoare şi funcţii noi

0
10 Sep 2019 16:56:04
Autor: Andrei Brînduşescu

Huawei a lansat, in cadrul IFA 2019, noul P30 Pro, care continuă linia de design şi tehnologia din spatele seriei P, în două culori atractive.

Noul Huawei P30 Pro a fost creat în două noi scheme de culoare: Mystic Blue, un albastru care aminteşte de reflexia cerului în apa mării, şi Misty Lavender, nuanţă inspirată de o plajă la apus.

Tot la nivel de design, telefonul oferă o tranziţie fină între finisajul lucios şi cel mat prin folosirea a două texturi diferite şi un efect vizual care rezolvă problemele unui panou spate din sticlă: zona din jurul camerei este una lucioasă, iar zona în care telefonul este ţinut mână este mată pentru a evita, astfel, amprentele.

În plus, telefonul vine şi cu câteva funcţii noi, precum Super Night Selfie, care a fost adăugată modului de fotografiere nocturnă, pentru a lumina şi a înfrumuseţa chipurile noaptea. În acelaşi timp, funcţia scade intensitatea sursei de lumină din fundal şi îmbunătăţeşte detaliile zonelor întunecate fără a supraexpune iluminarea din fundal pentru a obţine selfie-uri şi portrete cât mai naturale, tridimensionale pe timp de noapte.

Modul Super-Portret oferă un efect profesionist de blur, făcând astfel personajul principal să iasă în evidenţă faţă de fundal, obţinându-se astfel un efect artistic foarte expresiv.

Utilizatorii seriei HUAWEI P30, la nivel mondial, vor fi cei care vor avea primii acces la sistemul de operare EMUI10, care aduce un sistem de afişare wireless modernizat -“multi-screen collaboration”, care depăşeşte graniţele dintre Windows şi Android la nivelul sistemului.

Acesta permite o colaborare perfectă între computer şi telefoane mobile, cu funcţia drag and drop între dispozitive. Acum utilizatorii pot folosi un ecran mare, alături de echipamente periferice cum ar fi un mouse sau o tastatură.

Seria Huawei P30 a depăşit pragul de 10 milioane de unităţi vândute în primele 85 de zile de la lansare, stabilind un record în rândul dispozitivelor producătorului chinez.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii