Mobile

articolul anterior articolul urmator

iPhone 11. Unde se poate vedea live evenimentul de lansare

0
10 Sep 2019 13:31:03
Autor: Andrei Brînduşescu
Captura via YouTube
Captura via YouTube

Ca în fiecare început de septembrie, compania din Cupertino îşi pregăteşte evenimentul de lansare pentru noile sale smartphone-uri.

În această seară, de la ora 20:00, va începe evenimentul de lansare organizat în Steve Jobs Theater. În cadrul acestuia, Apple este aşteptată să anunţe trei noi modele de smartphone, care să înlocuiască iPhone XS, XS Max şi XR, precum şi un nou Apple Watch sau cel puţin un upgrade al generaţiei actuale de smartwatch-uri.

Pentru acest eveniment, Apple a pregătit un nou logo, mărul său clasic fiind format din cinci părţi diferite, în culori stridente. Acesta aduce aminte de vechiul logo Apple, format din şase culori, pe care compania l-a folosit pentru multă vreme.

Previziunile experţilor spun că iPhone 11 nu va atrage succesul financiar scontat de Apple.

Pentru prima oară, compania din Cupertino va transmite evenimentul live pe YouTube, pe canalul oficial al companiei. De asemenea, evenimentul va putea fi văzut şi pe Apple TV, prin aplicaţia Apple Events şi pe pagina Apple Events, de pe site-ul Apple.

Veţi putea vedea cele mai importante informaţii ale evenimentului de lansare şi pe site-ul Adevărul, într-un format livetext.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii