Mobile

articolul anterior articolul urmator

iPhone 7 ar putea face poze la fel de bune ca un DSLR, folosind două camere

0
28 Jan 2016 19:11:14
Autor: Redacţia Adevărul
Camera de pe iPhone 6s este de 12 megapixeli. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Camera de pe iPhone 6s este de 12 megapixeli. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

iPhone a fost unul dintre cele mai bune telefoane pentru poze, până acum, dar pentru următorul model s-ar putea ca Apple să vină cu o surpriză mare.

Viitorul iPhone 7 va veni cu un set dublu de camere. Conform Mac Rumours, cele două aparate de fotografiat vor îmbunătăţi în mod semnificativ calitatea imaginii telefoanelor Apple, ducând-o aproape de calitatea aparatelor foto DSLR.

Se pare că gigantul din Cupertino a preluat tehnologia implementării unor camere duble după ce a cumpărat LinX Imaging pentru 20 de milioane de dolari anul trecut. Fosta companie israeliană construia camere cu multi-aperturi (unele putea merge până la patru lentile). Prin achiziţia acestor tehnologii, Apple s-a asigurat că viitorul iPhone 7 va putea face fotografii în stil DSLR fără să fie nevoită să dezvolte camere ce tind să iasă din carcasa telefonului.

În plus, se pare că anumite detalii cunoscute despre camerele construite de cei de la LinX ne pot oferi câteva indicii despre cum viitoarele ale iPhone 7 vor performa. În primul rând, acestea vor beneficia de o reducere considerabilă a zgomotului de imagine, având, de asemenea, un contrast mai scăzut.

Vezi toate detaliile despre iPhone 7 cu două camere

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările