Mobile

articolul anterior articolul urmator

iPhone XS, cel mai prestigios telefon al Apple

1
Articol publicitar
2 May 2019 19:13:38
Autor: ADH
Iphone XS Max Foto Adrian Pogîngeanu
Iphone XS Max Foto Adrian Pogîngeanu

iPhone XS, alături de XS Max, este cea mai prestigioasă bucată din metal şi sticlă pe care o oferă Apple, Wired dându-i calificativul 8 din 10. Cele două sunt acum în topul telefoanelor pe care le oferă compania.

La fel ca iPhone XR, iPhone XS rulează cel mai recent procesor A12 Bionic şi are ecranul faimos de la margine la margine, dar şi Face ID, care te autentifică prin scanarea caracteristicilor imaginii faciale. Acest telefon are de asemenea afişaj OLED frumos, sticlă mai puternică, cameră dublă pe spate, cu unele caracteristici impresionante de reglare a adâncimii şi o rezistenţă uşor mai bună la apă.

Pro

  • Ecran fantastic
  • Camere fenomenale
  • Performanţă puternică
  • Display extraordinar
  • Design atractiv
  • Face ID rămâne cel mai bun în ceea ce priveşte recunoaşterea facială

Contra

  • Scump
  • Încărcătorul pentru încărcare rapidă nu este inclus
  • Se zgârie uşor

Design

iPhone XS are un cadru de oţel inoxidabil lustruit, faţă de cadrul de aluminiu al predecesorilor, iar ecranul atinge marginile telefonului, în timp ce spatele din sticlă facilitează noua caracteristică de încărcare wireless.

iPhone XS arată în mod incontestabil ca un telefon premium, de calitate superioară, stă confortabil în mână datorită sticlei perforate şi a cadrului metalic rotunjit şi poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase telefoane inteligente.

Este puţin mai greu decât predecesorul său, la fel ca în cazul tuturor telefoanelor de sticlă şi metal, şi păstrează amprentele digitale.

O îmbunătăţire mică, dar totuşi importantă este certificarea IP68 a iPhone XS (de la IP67 la iPhone precedent). Aceasta înseamnă o protecţie mai bună împotriva pătrunderii prafului, iar telefonul este acum fericit în până la două metri de apă timp de până la 30 de minute.

Performanţă

Apple este prima companie care a introdus pe telefoane sale un procesor de 7nm, sub forma noului său A12 Bionic SoC. Este cel care alimentează iPhone XS, XS Max şi iPhone XR, şi este o fiară absolută. Apple evidenţiază faptul că modelul A12 oferă o creştere a performanţei CPU de 15% faţă de cipul A11 Bionic anteior şi aduce un plus de 50% performanţelor grafice.

Camera

Nu este nici un secret faptul că Apple pune camere excelente pe smartphone-urile sale şi, deşi iPhone XS pare să aibă aceleaşi caracteristici principale ca iPhone-ul anterior, există câteva modificări semnificative de performanţă şi calitate.

O pereche de senzori de 12 megapixeli, ambele cu OIS (stabilizarea optică a imaginii), au fost introduse. Snapper-ul principal are o distanţă focală de 26 mm şi o diafragmă f / 1,8, în timp ce obiectivul secundar are o deschidere f / 2,4 mai îngustă şi o distanţă focală de 52 mm - acest lucru conferă zoom optic fără pierderi.

Noua tehnologie Smart HDR de la Apple este, de asemenea, un plus mare pentru iPhone XS. În mod implicit, telefonul captează multiple fotografii la o varietate de expuneri de fiecare dată când apeşi declanşatorul şi le suprapune într-o singură imagine. În practică, acest lucru înseamnă că telefonul realizează fotografii aproape în orice scenariu, cu o expunere excelentă şi un interval dinamic, asigurând menţinerea detaliilor în cele mai luminoase şi cele mai întunecate cadre.

Baterie

iPhone XS are o baterie mai mică decât iPhone-ul anterior, dar eficienţa energetică este cheia aici. Chiar şi cu o putere mai mică, XS promite o utilizare cu 30 de minute mai lungă faţă de predecesorul său.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Rocky Graziano
2.05.2019, 19:17:26

Valabil! Pe incercate...

Modifică Setările