Mobile

articolul anterior articolul urmator

Lansarea lui iPhone 12 ar urma să fie amânată, conform unui furnizor Apple

0
5 Jun 2020 15:33:43
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

CEO-ul Broadcom, unul dintre principalii furnizori ai Apple pentru elemente de hardware precum chipset-urile de Wi-Fi, spune că se aşteaptă ca lansarea lui iPhone 12 să nu aibă loc în septembrie, aşa cum s-a întâmplat de cele mai multe ori în trecut.

Zvonul conform căruia Apple ţinteşte o lansare pentru luna octombrie a noii serii de iPhone-uri nu este nou, iar remarca şefului Broadcom aduce şi mai multă greutate acestuia.

Conform Bloomberg, Hock Tan, CEO-ul Broadcom, a vorbit despre o ”amânare a unui produs major” al unui ”producător de telefoane mobile important nord-american”, în timpul unei conferinţe cu analişti despre încasările avute de compania sa, desfăşurată joi.

Tan se referă de multe ori la Apple în acest fel, iar de această dată a spus că întârzierea va face astfel încât creşterea bruscă obţinută din încasările venite de la Apple să se producă în ultimul sfert al anului, spre deosebire de sfârşitul celui de-al treilea sfert, cum se întâmpla până acum.

Asta înseamnă că cel mai probabil, noua serie de iPhone-uri va fi lansată în luna octombrie, un lucru pe care l-au confirmat şi surse ale WSJ, Bloomberg, dar şi celebrul analist Ming-Chi Kuo, în ultimele luni. Există însă posibilitatea ca telefoanele să fie anunţate în septembrie, şi disponibile începând cu luna octombrie, sau chiar ca lansarea să fie trunchiată, precum s-a întâmplat în 2017 cu iPhone XR şi iPhone X.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii