Mobile

articolul anterior articolul urmator

Lansarea noului Galaxy Fold nu va fi amânată din cauza problemelor descoperite la nivelul display-ului

0
19 Apr 2019 12:17:08
Autor: Andrei Brînduşescu

În ultimele zile, câteva unităţi de test Galaxy Fold au întâmpinat probleme mari în zona ecranului, care s-a dovedit a fi extrem de fragil.

Smartphone-ul de 2000 de dolari care nici măcar nu a ieşit încă pe piaţă are deja probleme. Câteva unităţi de test trimise unor membri ai presei nu au făcut faţă primelor zile de utilizare.

Problemele sunt la nivelul display-ului lui Galaxy Fold. Un jurnalist de la The Verge a explicat cum ceva a intrat pe sub ecranul telefonului, cauzând o bulă în display-ul acestuia. La mai puţin de 24 de ore după acest eveniment, ecranul s-a spart, iar telefonul nu a mai putut fi folosit.

Alţii au avut probleme cu partea stângă a ecranului, care pare să fie şi cea mai sensibilă. Aceasta s-a stricat complet, făcând astfel ca dispozitivul să devină inoperabil.

După ivirea acestor probleme, Samsung a avertizat utilizatorii să nu încerce să îndepărteze folia subţire aflată pe suprafaţa telefonului. Aceasta seamănă cu o protecţie de ecran, şi a fost deja scoasă de câteva persoane de pe unităţile de test, cauzând astfel problemele de display.

Samsung a anunţat, într-un comunicat de presă, că nu va amâna lansarea telefonului, care este programată în continuare pentru data de 26 aprilie, în Statele Unite.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii