Mobile

articolul anterior articolul urmator

Lansarea Samsung Galaxy S6 şi Edge: Telefoanele care se încarcă de două ori mai repede decât iPhone 6

0
1 Mar 2015 19:16:37
Autor: Redacţia Adevărul
Evenimentul Unpacked al Samsung începe la ora 17.30, ora României.
Evenimentul Unpacked al Samsung începe la ora 17.30, ora României.

Samsung Galaxy S6 este cel mai aşteptat smartphone al începutului de an şi până la iPhone 7 din toamnă. Designul e nou, materialele carcasei sunt mai bune şi vine cu Android Lollipop şi o cameră mai bună.

Lansarea Samsung Galaxy S6 s-a desfăşurat în această seară, în Barcelona. Galaxy S6 şi Edge au fost confirmate, iar din 10 aprilie le avem pe piaţă.

Samsung Galaxy S6 şi versiunea Edge sunt realizate din metal şi sticlă, iar compania promite că nu se îndoaie. Pe parcursul evenimentului de lansare, Samsung a oferit mai multe comparaţii cu iPhone 6. Telefoanele lor se încarcă de două ori mai repede, există un mod fast charging pentru ca în 10 minute să ai energie pentru patru ore, iar camera a fost îmbunătăţită, deşi rămâne tot la 16 megapixeli.

Dacă Galaxy Note Edge era curbat doar pe o parte, acest Samsung Galaxy S6 Edge este pe ambele margini. Deşi rulează Android Lollipop cu interfaţa TouchWiz, există câteva aplicaţii în plus pentru această curbare, cum ar fi că poţi seta culori pentru cinci contacte şi ştii exact cine te caută, când telefonul e cu faţa în jos pe masă. De asemenea, Edge este un pic mai mare decât Galaxy S6.

Două funcţionalităţi interesante pentru cele două Galaxy S6 sunt încărcarea wireless şi plata electronică prin Samsung Pay. Nu sunt chestiuni de pionierat pentru Samsung, dar compania este mai determinată ca niciodată ca aceste două caracteristici să se materializeze într-un standard. Încărcarea wireless a fost integrată în telefon, dar bateria nu mai este accesibilă utilizatorului, ca până acum.

Află de la Playtech totul despre aceste telefoane

Mai jos ai un feed cu actualizări pe măsură ce sunt făcute anunţuri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările