Mobile

articolul anterior articolul urmator

Motorola lansează funcţia Scanner pentru camera foto

1
15 Jul 2021 11:30:34
Autor: George-Andrei Cristescu
motorola g100.
motorola g100.

Motorola anunţă cea mai nouă funcţie a camerei foto: modul Scanner. Disponibilă deja pe dispozitivele moto g100, funcţia Scanner permite utilizatorilor să-şi digitalizeze documentele, direct de pe un smartphone.

Această nouă caracteristică ajută la rezolvarea nevoilor identificate recent de către consumatori, odată cu apariţia ,,biroului remote”, unde munca sau educaţia de la distanţă înseamnă, adesea, lipsa accesului la echipamentele de birou tradiţionale cum ar fi scannerul. moto g100 oferă utilizatorilor această caracteristică, indiferent de locul în care aceştia se află. 

Atunci când aceştia sunt conectaţi la platforma Ready For, o platformă versatilă care amplifică şi extinde capacităţile telefonului pe ecrane mai mari, orice scanare poate fi realizată într-o clipă, oferind astfel mai mult spaţiu de lucru şi de joc.

Pentru a beneficia de această resursă, utilizatorii trebuie doar să deschidă aplicaţia camerei, să gliseze de la dreapta la stânga pentru a accesa modurile camerei şi să aleagă modul Scanner din secţiunea „Foto”. Prin îndreptarea camerei către elementul care urmează să fie digitalizat, aceştia îl pot mări, dacă este necesar, pentru a realiza fotografia. După finalizarea digitalizării, contrastul poate fi ajustat pentru a îmbunătăţi vizualizarea, selectând opţiunile „Original”, „Mono” sau „Enhanced” şi, după preferinţe, se pot ajusta şi marginile.

Toate fişierele digitalizate sunt salvate automat ca extensie .jpg pentru a facilita partajarea. Ele pot fi accesate prin intermediul aplicaţiei Google Photos, disponibilă pe toate smartphone-urile Motorola. De asemenea, conversia fişierul digitalizat în format .pdf este posibilă, selectând imaginea şi poziţionând-o în partea superioară, iar pentru a accesa informaţiile despre imagine, va fi selectată funcţia „Print” şi „Salvare ca PDF” în „Select Printer”, iar la final se va alege opţiunea „PDF” pentru salvarea fişierului.

O altă caracteristică pe care o oferă modul Scanner, posibilă prin Google Lens, se referă la opţiunea de a copia textul dintr-o anumită imagine. Imaginea dorită poate fi selectată, iar utilizatorul va glisa în sus pentru a accesa informaţiile şi pentru a selecta „Copiere text”.

Funcţia Scanner va fi disponibilă, în curând, şi pe alte dispozitive Motorola. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

TitiPleaşcă
17.07.2021, 10:51:17

Super, fantastic!! unde a ajuns tehnologia! Xiaomi are asta de cativa ani

Modifică Setările