Mobile

articolul anterior articolul urmator

Noi detalii despre camera de pe Pixel 4 au fost descoperite

0
9 Jul 2019 13:24:27
Autor: Andrei Brînduşescu
Captura via Twitter
Captura via Twitter

Google a confirmat design-ul de pe spatele noului său telefon, Pixel 4, printr-o imagine postată pe Twitter acum câteva săptămâni, însă aceasta nu va fi singura surpriză a companiei legată de camera telefonului.

Câţiva utilizatori de Android care se află în programul de beta-testing al Android Q au primit versiunea Beta 5 mai devreme. Aceasta are o nouă versiune a aplicaţiei Google Camera, 6.3, care oferă detalii despre ansamblul de cameră de pe Pixel 4.

Google a prezentat întotdeauna camera de pe Pixel ca fiind unul dintre cele mai importante atuuri ale telefonului, iar acest lucru nu se va schimba pentru următoarea generaţie a smartphone-ului.

Verificând codul aplicaţiei, cei de la xda-developers au descoperit câteva menţiuni referitoare la noile camere: ”lista de senzori include un senzor frontal IR, un senzor frontal normal, un senzor frontal wide, un senzor poziţionat pe spate, normal şi încă unul poziţionat pe spate, tip telephoto”.

Senzorul IR se referă cel mai probabil la un senzor infraroşu, care va fi folosit pentru a măsura adâncimea imaginii de pe camera frontală (în momentul recunoaşterii faciale, care ar fi disponibilă pentru prima oară pe Pixel, şi nu numai).

Interesantă este şi prezenţa senzorului de tip telescop pe spate, care va îmbunătăţi capacitatea de zoom optic a telefonului. Camera de pe Pixel 3 este considerată ca fiind una dintre cele mai bune de pe piaţă, aşa că ne putem aştepta ca Google să menţină standardul la un nivel ridicat şi pe Pixel 4. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii