Mobile

articolul anterior articolul urmator

OnePlus organizează un concert într-un iglu construit din telefoane

0
3 Dec 2020 13:31:40
Autor: Andrei Brînduşescu

The Phone Dome Concert este un concert interactiv, alimentat de dispozitivele OnePlus, care va fi găzduit în Danemarca şi transmis în direct pe reţelele sociale OnePlus pe 4 decembrie, la ora 20.

OnePlus construieşte o instalaţie pentru livestream creată din 50 de telefoane OnePlus. Oricine din întreaga lume se va putea alătura acestui eveniment condus de Mads Langer, artistul care va fi pionierul acestei experienţe aduse la viaţă de producătorul chinez.

„În aceste vremuri dificile, vrem să fim aproape de comunitatea noastră în moduri relevante, mergând dincolo de ofertele noastre de produse. Acesta este motivul pentru care suntem încântaţi să oferim comunităţii noastre o experienţă unică, pentru a ne conecta între noi, punând această experienţă de concert la dispoziţia tuturor. Şi cu atât de mulţi consumatori care deţin astăzi un smartphone - acesta are potenţialul de a fi cel mai mare concert live din lume ”, a declarat Tuomas Lampen, Head of Strategy OnePlus Europa.

Concertul interactiv în timp real va fi transmis în întregime pe dispozitivele OnePlus şi gratuit pe contul de Instagram al OnePlus şi pe canalul YouTube al lui Mads Langer.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările