Mobile

articolul anterior articolul urmator

OPPO anunţă lansarea pe plan local a seriei Reno4 şi a unui videoclip filmat cu Reno4 Pro 5G

0
15 Oct 2020 13:24:49
Autor: George-Andrei Cristescu
OPPO Reno4 Pro 5G.
OPPO Reno4 Pro 5G.

OPPO a anunţat astăzi, 15 octombrie,  lansarea în România a noii serii OPPO Reno4, incluzând modelele Reno4 Pro, Reno4 Lite si Reno4 Z.

Cu ocazia prezentării noii game, a fost lansat si videoclipul The Motans - Astrologic Vorbind, filmat integral cu OPPO Reno4 Pro. Videoclipul poate fi urmărit accesând link-ul: https://youtu.be/g4RNKhvpowM

Clipul piesei Astrologic Vorbind este primul videoclip filmat integral cu smartphone-uri 5G din România.

Performanţele foto-video precum şi încărcarea super rapidă de 65W Super VOOC 2.0, dar şi conectivitatea 5G fac din modelul OPPO Reno4 Pro telefonul perfect pentru utilizatorii care vor să se exprime într-un mod creativ fără a depune efort. În acelaşi timp, noua gamă integrează spiritul tânăr şi energic reprezentat de The Motans, motiv pentru care realizarea videoclipului pentru piesa Astrologic Vorbind, a fost modalitatea firească de a promova performanţele video ale Reno4 Pro.

“A fost o experienţă inedită filmarea clipului, dar rezultatul şi calitatea producţiei nu diferă de cele ale unui videoclip realizat clasic. Piesa este o stare, un moment pe care toţi îl trăim sau ne dorim să fim acolo şi visăm la acea clipă perfectă. Bucuraţi-vă de ea şi de ceea ce simţiţi atunci când o ascultaţi”, a declarat Denis Roabeş - The Motans.

OPPO Reno4 Pro

Tehnologiile video integrate în OPPO Reno4 Pro au făcut ca experienţa de filmare să fie una simplă şi intuitivă. Astfel, datorită faptului că telefonul dispune de modul Ultra Night Video care permite înregistrarea unor clipuri video excepţionale în condiţii de luminozitate foarte scăzută, scenele de la apus au putut fi surprinse fără probleme, la o calitate incredibilă a imaginii.

Totodată, performanţele video au fost susţinute şi de noul mod Ultra Steady Video 3.0, care transpune modurile Ultra Steady şi Ultra Steady Video Pro, disponibile până acum doar pe camerele principale, şi pe camera din faţă, ceea ce permite utilizatorilor un mod revoluţionar de surprindere a multiplelor perspective ale activităţilor dinamice.

Integrând senzorul ultra wide-angle Sony IMX708, care are câmp vizual de până la 120°, OPPO Reno4 Pro surprinde imagini din timpul nopţii extrem de clare şi detaliate. Mai mult, OPPO Reno4 Pro are un senzor pixel 1,2.43” de 1.4 μm. O altă funcţie care face diferenţa este algoritmul proprietar „Moonlight Video” care îmbunătăţeşte luminozitatea ecranului cu 74.4% şi claritatea imaginii cu 33.7%.

Reno4 Pro 5G este totodată cel mai subţire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W, iar, datorită ecranului Borderless Sense de 90Hz, modelul oferă o experienţă de utilizare cursivă, într-un design elegant şi avangardist.

OPPO Reno4 Lite

Modelul Reno4 Lite a fost dezvoltat ca răspuns la tendinţa în creştere de realizare a fotografiilor de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh adiţional care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reuşite selfie-uri. 

 

Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligenţa artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu şi oferă o claritate îmbunătăţită, precum şi AI Portrait Color şi AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

OPPO Reno4 Z

Reno4 Z este un smartphone 5G accesibil cu un design îndrăzneţ, iar ecranul are o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, astfel că fiecare moment este redat cu acurateţe şi claritate. 

 

Camerele oferă imagini vii şi colorate, în timp ce tranziţiile arată natural, iar efectul de bokeh este disponibil şi pe camera selfie. Camera principală de 48 MP utilizează pixeli de tip 4 în 1 pentru a capta mai multă lumină, în timp ce tehnologia wide dynamic range le permite utilizatorilor să surprindă cadre clare în orice iluminare. Smartphone-ul integrează şi modurile Ultra Dark şi Ultra Steady pentru filmări stabile şi clare, indiferent de condiţii.

Cele mai noi modele de smartphone-uri OPPO vor fi disponibile din 16 octombrie în magazinele online şi fizice ale partenerilor, precum şi în ofertele operatorilor. 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările