Mobile

articolul anterior articolul urmator

Orange lansează Yoxo, un abonament digital fără perioadă minimă contractuală, controlat prin aplicaţie

0
26 Mar 2020 14:04:44
Autor: Andrei Brînduşescu

Orange anunţă lansarea Yoxo, un nou tip de abonament digital, prin intermediul căruia poţi rezolva totul online, de acasă, având în acelaşi timp control asupra resurselor şi a costurilor.

Yoxo by Orange reprezintă o premieră pe piaţa din România, fiind primul abonament exclusiv digital, administrat prin intermediul unei aplicaţii mobile dezvoltată pentru Android şi iOS care îţi permite să realizezi totul online, în deplină siguranţă, din confortul propriei locuinţe.

De la crearea contului, la achiziţia de extra date şi opţiuni sau chiar anularea abonamentului, totul se poate realiza prin intermediul aplicaţiei, eliminând astfel nevoia de a merge fizic într-un magazin.

Acest abonament 100% digital oferă clienţilor control şi flexibilitate, dar şi posibilitatea de a-şi gestiona în orice moment atât resursele cât şi costurile. Astfel, clienţii pot adăuga resurse suplimentare atunci când au nevoie, iar plata acestora se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie.

Banii înapoi pentru datele neconsumate

La finalul lunii, pentru datele neconsumate aceştia primesc bani înapoi, fie sub formă de reducere pe factura următoare, fie direct pe card, în cazul în care se doreşte renunţarea la abonament.

Mai mult, Yoxo este primul abonament Orange fără perioadă minimă contractuală ce le oferă clienţilor posibilitatea de a renunţa la acest serviciu chiar şi înainte de încheierea primelor 30 de zile.

Pentru început, Yoxo by Orange se adresează clienţilor care au cartelă Orange PrePay sau un abonament a cărui perioadă contractuală a încetat şi doresc să beneficieze de un abonament digital şi flexibil. Acesta include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate alături de pachete de date mobile ce pornesc de la 20GB până la 140GB.

Yoxo este un abonament complet configurabil, cu minute, SMS-uri şi date mobile incluse. La acesta, pot fi adăugate în funcţie de nevoile fiecărui client, opţiuni cu extra date mobile sau roaming SEE. Clienţii Yoxo pot opta de asemenea şi pentru opţiunea cu 100 de minute internaţionale.

“De acum, fiecare îşi stabileste regulile de consum, iar gestionarea resurselor şi a costurilor sunt la un click distanţă.” a declarat Anca Veluda, Head of Digital, Orange România.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii