Mobile

articolul anterior articolul urmator

Orange: un sfert dintre clienţi au cumpărat dispozitive 5G în 2020

1
3 Mar 2021 19:13:47
Autor: Adrian Pogîngeanu
Statistică Orange 2020.
Statistică Orange 2020.

Orange a organizat astăzi, 3 martie,  o conferinţă de presă online, în care reprezentanţii companiei au vorbit despre realizările anului 2020 din perspectivă comercială, trendurile digitale şi direcţiile strategice pe 2021 şi au prezentat câteva statistici interesante.

Din partea Orange au participat Pierre-Etienne Cizeron, Director de Marketing, Mădălina Ghiţă (Şef al diviziei de dispozitive şi obiecte conectate) şi Anca Veludă (Şef al departamentului Digital).

Fără a fi o surpriză, pentru Orange, anul 2020, a fost unul cu creşteri pe mai toate palierele. Să vă povestesc pe scurt ce spun cifrele din statistcile Orange despre anul trecut:

  • aplicaţia My Orange a avut o creştere a numărului de utilizatori cu 35%
  • unul din 4 cumpărători a achiziţionat un smartphone 5G 
  • deşi oamenii au stat mai mult acasă, conectaţi la reţele wireless, consumul de internet mobil a crescut în medie cu 40%
  • în România s-au cheltuit pentru achiziţii online, 15 milioane de euro zilnic 
  • veniturile magazinelor online au crescu cu 35%
Dacă tot am vorbit de 5G, Orange a spus că are acoperire 100% în Bucureşti şi acoperire parţială 5G în alte 14 oraşe, iar pe segmentul 4G are acoperire de 99% din suprafaţa României. Reţeaua de fibră optică acoperă 270 de localităţi, iar 51% dintre locuinţele din România utilizează cel puţin un serviciu Orange.
Pentru susţinerea economiei circulare Orange are un program de Buy-Back, cu preţuri pornind de la 10 Euro pentru telefonul sau tableta ta şi 70 de euro pentru dispozitive 5G. Pe lângă Buy-Back mai poţi cumpăra telefoane recondiţionate la preţuri accesibile şi poţi încheia o asigurare în caz de accident pentru telefon. 
Pentru a comunica mai uşor şi oricând cu clienţii, Orange a introdus servicii cu inteligenţă artificială, chat bots, care pot răspunde permanent solicitărilor.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

pathfinder
3.03.2021, 19:27:56

Bun. Si ce fac cu ele?

-7 (7 voturi)
Modifică Setările