Mobile

articolul anterior articolul urmator

Prin Viber vei putea transfera bani către 500.000 de puncte Western Union

0
8 Feb 2016 15:14:45
Autor: Răzvan Băltăreţu
Viber te ajută şi cu banii acum, dar nu foarte bine.
Viber te ajută şi cu banii acum, dar nu foarte bine.

Utilizatorii Viber vor dispune de opţiunea de a trimite bani în peste 200 de ţări şi teritorii prin platforma WU Connect. Totuşi, minusul e că transferul se va putea face doar din SUA.

Viber are aproximativ 664 milioane de utilizatori la nivel mondial, iar mai nou începe colaborarea cu Western Union pentru transfer de bani. Opţiunea este populară în aplicaţii de chat din China, iar Facebook experimentează cu Messenger aşa funcţionalitate, dar deocamdată în Statele Unite ale Americii.

Prin acest parteneriat, vei putea trimite bani oriunde în lume, dar în această fază este lansată prima versiune a aplicaţiei, care permite efectuarea de transferuri de bani prin Viber din Statele Unite ale Americii către peste 500.000 de locuri Western Union din lume, din peste 200 de ţări şi teritorii. Suma maximă care poate fi trimisă prin aplicaţie este de 500 de dolari. Soluţia aceasta integrează şi infrastructură de conversie valutară, managementul datelor, precum şi antispălare de bani.

Platforma WU Connect a fost lansată în 2015 şi prin aceasta utilizatorii se pot bucura de folosirea aplicaţiilor lor sociale şi de mesagerie favorite prin trimiterea de bani direct din aplicaţie. De asemenea, pot finanţa transferul de bani utilizând cardul de debit, cardul de credit sau contul bancar sau pot direcţiona cu uşurinţă fondurile către orice locaţie a agenţilor Western Union participantă din întreaga lume, către un portofel mobil sau către un cont bancar, acolo unde acestea sunt disponibile.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările