Mobile

articolul anterior articolul urmator

Programul Huawei Buy Back devine disponibil permanent

0
13 Jan 2021 13:36:13
Autor: Andrei Brînduşescu

Cei interesaţi de achiziţionarea unui smartphone Huawei se pot bucura de reduceri semnificative, sub forma unor vouchere speciale, de tip buy back, în schimbul unui telefon funcţional pe care nu îl mai folosesc.

Magazinele în care consumatorii pot beneficia de programul Huawei Buy Back sunt Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni şi Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, Bucureşti. „Interesul ridicat manifestat pentru acest tip de program de loializare a condus firesc la decizia de a-l transforma într-unul permanent” spune Wang Wei, Country Manager în cadrul Huawei CBG România.

Cel mai mare discount aplicat până acum în cadrul acestui program este de 1.675 lei. Acesta include şi reducerea suplimentară de 500 lei oferită la achiziţionarea smartphone-urilor vârf de gamă Huawei Mate 40 Pro şi Huawei P40 Pro.

În plus, prin intermediul programului Huawei Buy Back, de acum permanent, consumatorii îşi pot achiziţiona şi modelele anterioare din portofoliul companiei la preţuri speciale. Pentru a putea fi înscris în program, smartphone-ul predat trebuie să fie funcţional, iar evaluarea se va face obiectiv de către reprezentanţii magazinelor, ţinând cont de criterii bine definite.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările