Mobile

articolul anterior articolul urmator

Samsung Galaxy S10: Care este cea mai importantă schimbare pe care o pregătesc sud-coreenii

1
5 Feb 2019 11:17:05
Autor: News.ro
FOTO via PhoneArena
FOTO via PhoneArena

Samsung Galaxy S10 este unul dintre cele mai aşteptate telefoane mobile ale lui 2019. Acesta se va lansa pe data de 20 februarie, urmând să ajungă pe rafturile magazinelor în lna martie.

Alături de 5G, o altă premieră în ceea ce priveşte conexiunile la internet pentru viitorul flagship Samsung, va fi suportul pentru cel mai nou standard wireless.

S10 va fi unul dintre primele, dacă nu chiar primul smartphone care va oferi suport pentru Wi-Fi 6, cel mai nou standard wireless, aprobat recent de Wi-Fi Alliance, consorţiul de companii care supraveghează dezvoltarea acestei tehnologii.

Conform informaţiilor depuse de producătorul coreean la instituţiile oficiale de reglementare, referitor la noul său flagship, trei modele de Galaxy S10 vor fi compatibile cu Wi-Fi 6.

Noul standard wireless, care inaugurează un sistem simplificat de numire (trecând de la nume precum N sau AC, la cifre) nu se va face remarcat prin viteză, ci printr-o performanţă mai bună în zonele aglomerate, unde operează multe reţele şi device-uri conectate la wireless.

Ca şi în cazul tehnologiei 5G, suportul Wi-Fi 6 vine mai devreme decât ar fi necesar, însă asta nu înseamnă nu este o adopţie binevenită.

La ora actuală, router-ele Wi-Fi 6 sunt ca şi inexistente, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu vor avea foarte curând suportul necesar pentru a profita de noul standard wireless suportat de Galaxy S10.

Router-ele wireless vor începe să fie din ce în ce mai prezente pe piaţă, chiar dacă la un preţ mai mare la început, pe parcursul următorilor 2-3 ani.

Galaxy S10 este aşteptat să fie prezentat de Samsung în cadrul unui eveniment anunţat pentru data de 20 februarie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sberg Carl
10.02.2019, 15:05:07

Doua chestii absolut inutile pentru Rromanica. Sa fugim sa-l cumparam!!!

0 (2 voturi)
Modifică Setările