Mobile

articolul anterior articolul urmator

Samsung lansează One UI 3, pe unele terminale smartphone cu Android 11

1
4 Dec 2020 16:35:41
Autor: George-Andrei Cristescu
Interfaţa Samsung One UI 3.
Interfaţa Samsung One UI 3.

Samsung Electronics a anunţat azi, 4 decembrie, lansarea oficială a One UI 3, ultimul upgrade pentru dispozitivele Galaxy selectate, aducând un nou design, caracteristici de bază îmbunătăţite şi o capacitate de personalizare crescută.

Actualizarea va fi disponibilă prin intermediul sistemului de operare Android 11, ca parte a promisiunii Samsung de a susţine trei generaţii de actualizări ale sistemelor de operare (OS) pentru dispozitive.

În urma programului de acces timpuriu, One UI 3 va începe să fie lansat începând de astăzi pe dispozitivele din seria Galaxy S20 (Galaxy S20, S20+ şi S20 Ultra) în Coreea, SUA şi în majoritatea pieţelor din Europa; actualizarea va deveni treptat disponibilă în mai multe regiuni şi pe mai multe dispozitive, precum seria Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold şi S10, în următoarele săptămâni. Actualizarea va fi disponibilă pe dispozitivele Galaxy A în prima jumătate a anului 2021.

În cadrul interfeţei, caracteristicile utilizate în mod frecvent – precum ecranul de pornire, ecranul de blocare, notificările şi panoul de comandă rapidă – au fost îmbunătăţite vizual pentru a evidenţia informaţii importante. Noile efecte vizuale, precum cel de diminuare / estompare pentru notificări, concentrează atenţia pe ceea ce este necesar, rapid şi uşor, iar widget-urile reproiectate menţin ecranul de start organizat, curat şi elegant.

One UI 3 nu arată doar diferit – se şi simte diferit. Deblocarea ecranului este mai lină, glisarea se face mai uşor, iar apăsarea butoanelor se simte mai realistă. Trecerea între dispozitive se desfăşoară mai natural, întrucât One UI oferă o experienţă integrată de-a lungul ecosistemului extins Galaxy, cu suport pentru noile caracteristici disponibile între dispozitive.

Widgeturile reproiectate ale ecranului de blocare din cadrul unei interfeţe oferă un control sporit asupra muzicii şi a informaţiilor importante, precum evenimentele şi rutinele calendarului, fără a debloca dispozitivul. Vizualizarea mesajelor şi a conversaţiilor este mai intuitivă, cu notificările aplicaţiilor de mesagerie grupate în faţă şi în centru, astfel încât utilizatorii să poată citi şi răspunde rapid la mesaje. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Razvann Claudiu
5.12.2020, 10:28:35

Deja l-am primit .

+1 (1 vot)
Modifică Setările