Mobile

articolul anterior articolul urmator

Samsung relansează Care+, un serviciu de asigurare pentru dispozitivele Galaxy. Modelele acoperite şi preţuri

0
13 Jan 2022 12:02:54
Autor: George-Andrei Cristescu
Samsung Care+
Samsung Care+

Samsung anunţă relansarea planului complet de asigurare Samsung Care+, prin intermediul căruia utilizatorii au parte de protecţie în afara garanţiei standard.

Samsung Care+ include beneficii suplimentare faţă de garanţia de bază: asigurare pe o perioadă de până la 24 de luni, patru solicitări de reparaţie valide pe parcursul celor doi ani, sumă fixă, în funcţie de device, pentru fiecare solicitare de reparaţie validă. 

Utilizatorii au la dispoziţie 30 de zile după achiziţia telefonului în care se pot înregistra şi pot alege între plata în avans sau plata lunară pentru acest plan de asigurare. În plus, începând din acest an, Samsung Care+ include şi asigurarea împotriva daunelor accidentale (sau cauzate de apă) şi furt.

O altă noutate este aceea că, începând cu anul acesta, pachetul Samsung Care+ poate fi achiziţionat şi pentru telefoanele din seria Galaxy Z, precum şi pentru ceasuri. Planul de asigurare Samsung Care+ poate fi aplicat telefoanelor Galaxy, tabletelor şi produselor tip wearable. 

Lista completă a produselor pentru care poate fi cumpărat Samsung Care+ :

- daune accidentale;

- daune accidentale sau furt.

Preţurile pentru Samsung Care+ încep de la 179 lei pentru un telefon Galaxy din seria A, 699 lei pentru telefon Galaxy S, respectiv 949 lei pentru un Galaxy Z Flip şi 999 pentru un Galaxy Z Fold, pe o perioadă de doi ani. Pentru asigurarea unei tablete Galaxy, preţurile Samsung Care+ încep de la 169 lei, iar pentru un Galaxy Watch de la 119 lei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările