Mobile

articolul anterior articolul urmator

Samsung S20 - Merită investiţia?

0
Articol publicitar
23 Jul 2020 15:46:04
Autor: ADH

Eşti interesat de noul model de telefon de la Samsung? Vrei să îţi cumperi un Samsung S20, dar nu ştii dacă merită investiţia?

Telefonul Samsung S20 este unul destul de scump. Deşi a apărut în februarie 2020, preţul nu pare să scadă prea mult. Astfel, telefonul Samsung S20 costă aproximativ 3600 de lei. Acest preţ nu este unul foarte scăzut şi există numeroase telefoane care au specificaţii similare şi preţuri mai mici.

De aceea, multe persoane sunt indecise în privinţa achiziţionării unui Samsung S20. Mulţi utilizatori menţionează că nu există diferenţe foarte mari între S10 şi S20 şi de aceea nu se justifică diferenţa mare de preţ.

În acest articol îţi vom prezenta principalele avantaje şi dezavantaje ale acestui telefon, pentru a putea să faci o achiziţie informată.

La finalul articolului vei putea decide dacă merită sau nu să achiziţionezi un Samsung S20 sau mai bine să optezi pentru un alt model performant de la Samsung.

Să începem cu avantajele acestui model de telefon.

Avantaje

1.Performanţă crescută

Acesta este cel mai performant telefon produs de Samsung până în prezent, deoarece este şi ultimul model lansat de companie. Vei avea cel mai recent  model de telefon apărut pe piaţă, dar şi  cea mai nouă versiune de Android şi cele mai bune camere.

Cu fiecare nou telefon apărut pe piaţă, Samsung face modificări şi îmbunătăţeşti anumite componente. De aceea, multe persoane decid să-şi schimbe telefoanele destul de des, de fiecare dată când apare un nou model pe piaţă.

2.Camerele foto


Acesta este cel mai mare avantaj al telefonului Galaxy S20. Majoritatea persoanelor care au achiziţionat acest model au făcut-o datorită camerelor foto. Astfel, dacă achiziţionezi modelul Samsung S20 te vei bucura de fotografii profi, făcute direct cu telefonul. Cele 4 camere sunt foarte performante şi realizează poze clare şi luminoase.

Partea de zoom este foarte bună la acest model. Nu vei avea parte de poze blurate dacă încerci să faci poze de la o distanţă destul de mare.

3.Design


În ceea ce priveşte design-ul Samsung este unul dintre cele mai apreciate branduri. Acest nou model de telefon are un design interesant, modern şi respectă stilul clasic, caracteristic companiei Samsung.

Mulţi utilizatori au apreciat faptul că este un telefon destul de subţire, în comparaţie cu alte modele produse de această companie. 

4.Ecranul


Ecranul AMOLED este un alt punct forte al acestui device.  Telefonul are un ecran cu rezoluţie extraordinară. Este potrivit chiar şi pentru vizionarea de seriale şi filme.Ecranul telefonului are o diagonală de 6.2 inch, o mărime potrivită, nici prea mare, precum au gama Note de la Samsung, nici foarte mic.

Dezavantaje

Din păcate, orice model de telefon şi orice alt aparat, vine şi cu o serie de dezavantaje pentru că nu există un produs perfect. În schimb, depinde de cum le priveşti tu şi dacă pentru tine sunt cu adevărat dezavantaje.

1.Preţul


Principalul dezavantaj al acestui telefon este preţul de achiziţie, care este foarte piperat.

Mulţi utilizatori au comparat performanţele şi preţul acestui telefon cu modelul anterior, S10 şi au menţionat că nu înţeleg diferenţa de preţ de aproximativ 1000 de lei. Modelele sunt destul de similare, performanţele fiind aproximativ la fel, în afară de camere. De aceea, nu este o diferenţă de user experience atunci când treci de la S10 la S20.

2.Procesorul


O altă problemă a acestui telefon este procesorul. Pentru modele comercializate în Europa, Samsung utilizează procesoare Exynos 990, în timp ce în alte părţi telefoanele Samsung au procesoare Snapdragon, care sunt mult mai performante. De asemenea, utilizatorii au fost nemulţumiţi deoarece telefonul se încinge foarte tare din cauza procesorului, mai ales când utilizezi camerele foto.

3.Bateria


Deşi acest telefon este echipat cu o baterie puternică, de 4000 mAh, se pare că autonomia bateriei nu este una foarte bună. Multe modele de la Samsung rezistă mai mult de 10 ore fără să aibă nevoie de încărcare. În schimb, acest model abia dacă rezistă 9 ore. Deşi diferenţa nu este una mare, poate fi deranjant. 

Acestea sunt principalele avantaje şi dezavantaje ale acestui nou model de telefon de la Samsung. Dacă îţi doreşti şi îţi permiţi un Samsung S20, atunci ar trebui să îl achiziţionezi. În schimb, dacă ai dubii, poate ar fi mai bine să cauţi un alt model.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii