Mobile

articolul anterior articolul urmator

Seria HUAWEI P50 va alege ”Fotograful anului HUAWEI”

0
Articol publicitar
9 Mar 2022 10:26:56
Autor: ADH
Huawei P50 Pro şi Huawei P50 Pocket.
Huawei P50 Pro şi Huawei P50 Pocket.

Huawei Consumer BG se apropie de finalul concursului OPEN FOR MORE, care se adresează tuturor pasionaţilor de fotografie.

Surprinzând viaţa cu inspiraţie artistică şi împărtăşind frumuseţea ei, participanţii au multe şanse de a câştiga recompense incredibile, inclusiv smartphone-ul foarte aşteptat, HUAWEI P50 Pro şi titlul de „Fotograful anului HUAWEI”.Competiţia e prilejuită de lansarea celor mai recente modele din gama smartphone: HUAWEI P50 Pro şi HUAWEI P50 Pocket.

Premiile vor fi acordate de o echipă de experţi în fotografie, dintr-o gamă variată de medii şi publicaţii româneşti.

În urma jurizării fotografiilor înscrise în concurs în una dintre cele 6 categorii, 40 dintre aceştia au fost aleşi să participe la unul dintre cele 3 workshop-uri ţinute de trei fotografi profesionişti. În cadrul workshop-urilor participanţii la competiţie au lucrat cu noile modele ale seriei P50, iar fotografiile rezultate vor fi jurizate pentru alegerea câştigătorilor.

Cei trei fotografi profesionişti care fac parte din juriul concursului Huawei OPEN FOR MORE sunt Bogdan Mustăţea, Alex Gâlmeanu şi Christian Tudose. Cele trei workshop-uri deja sunt în mişcare, iar primul a fost ţinut de Bogdan Mustăţea şi i-a purtat pe participanţi într-o călătorie foto prin Bucureşti, iar tema workshopului s-a bazat pe Live moments şi Story teller. Restul Workshopurilor vor aborda fiecare câte două teme:

  • PHOTOSHOOTING WITH ALEX GÂLMEANU

  • Hello life

  • Faces

  • PRODUCT PHOTO CHRISTIAN TUDOSE

  • Product design photography

  •  Details


Cu seria P50 utilizatorul obişnuit poate realiza fotografii la fel de bune ca şi cum ar folosi o cameră DSLR profesională.

Cum este posibil?

Datorită unui mix excelent între optica Leica, senzori şi software-ul Huawei. P50 Pro vine în premieră cu un sistem de cameră duală cu Matrix Super Main, incluzând lentile RGB, lentile monocrome şi un senzor multi-spectru.

Aspectul care atrage cel mai mult atenţia la HUAWEI P50 Pro este camera cu zoom periscop de până la 100x, completată de camera ultrawide şi tehnologia de stabilizare. Tehnologia HUAWEI XD optics corectează diferenţele optice şi restabileşte detaliile în imagini. Noul sistem de filtrare a culorii XD Fusion Pro, True-Chroma Image Engine şi tehnologiei Super HDR, asigurp imagini pline de detalii şi culori chiar şi în condiţii de lumină redusă.

Cum se traduc în viaţa reală toate aceste informaţii tehnice?

Indiferent de subiect, de la wild-life la fotografie de stradă sau şedinţă foto, ziua sau noaptea, imaginile realizate cu HUAWEI P50 Pro vor fi la cel mai înalt nivel tehnic posibil, vor încânta şi face mândru orice utilizator de fotografiile sale. 

Pliabilul HUAWEI P50 Pocket se remarcă în primul rând prin eleganţă şi rafianment, dar partea de fotografie este la înălţimea seriei P50. Pocket suportă True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optica şi HUAWEI XD Fusion Pro şi e dotat cu un senzor multi-spectru cu 10 canale, Iluminator cu spectru ultra, laser AF, o cameră de 40MP True-Chroma, o lentilă cu un unghi Ultra de 13MP şi o cameră cu spectru Ultra de 32MP.

Camera Ultra Spectrum utilizează hardware şi software-uri puternice şi îmbunătăţeşte peste 2000 de tonuri din întreaga gamă de culori, reproducând perfect modul în care oamenii percep nuanţele.

În concluzie HUAWEI P50 Pocket nu e cu nimic mai prejos decât fratele său la capitolul cameră, dar aduce în plus un design unic şi extrem de atractiv.

Seria HUAWEI P50 abordează un design unic şi elegant, pe lângă capacităţi tehnice impresionante atât la nivel de hardware, cât şi la nivel de sofware.

HUAWEI P50 Pro şi HUAWEI P50 Pocket sunt în continuare disponibile online pe www.huaweistore.ro şi în magazinele reţelelor de retail partenere, la preţurile recomandate de vânzare de 5.499 lei, respectiv 6.499 lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările