Mobile

articolul anterior articolul urmator

Sony anunţă că nu va participa în acest an la MWC. Ce alte companii lipsesc de la cel mai mare eveniment dedicat smartphone-urilor

0
10 Feb 2020 17:16:57
Autor: Andrei Brînduşescu

Deşi organizatorii au anunţat că MWC 2020 se va desfăşura conform planului, sporind măsurile de siguranţă ca urmare a epidemiei de coronavirus, unele companii au preferat să nu rişte nimic.

Astăzi, gigantul japonez Sony a devenit ultimul dintr-o listă de producători care au anunţat că nu vor participa la Mobile World Congress, cel mai mare eveniment dedicat telefoanelor mobile, de la Barcelona.

”Sony a monitorizat cu atenţie evoluţia situaţiei epidemiei de coronavirus, care a fost declarată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii ca fiind o urgenţă globală pe 30 ianuarie 2020” arată compania într-un comunicat de presă, adăugând că ”deoarece siguranţa şi sănătatea angajaţilor, clienţilor şi partenerilor noştri sunt extrem de importante, am luat decizia de a nu participa la MWC 2020”.

Sony a spus totuşi că va organiza o conferinţă de presă, pe care o va transmite live pe YouTube, pe 24 februarie, în cadrul căreia va anunţa noile sale lansări.

LG, Nvidia şi Amazon lipsesc şi ele

Sony nu este singurul nume mare care va lipsi de la MWC. Startul a fost dat de către LG, ZTE şi Nvidia, care şi-au anunţat rând pe rând retragerea din cadrul evenimentului (deşi ZTE a anunţat că va avea un stand la eveniment, renunţând la tradiţionala conferinţă de presă).

Gigantul de telecomunicaţii Ericsson a urmat, pe 7 februarie anunţând oficial că nu va fi prezent la congres. Ieri, Amazon a făcut acelaşi lucru într-un comunicat trimis celor de la Reuters.

Deşi toate aceste companii nu vor participa la MWC, majoritatea se vor afla totuşi în Barcelona în perioada 24-27 februarie, urmând să organizeze evenimente separate, pentru a-şi prezenta propriile produse.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările