Mobile

articolul anterior articolul urmator

Taxify reduce şi mai mult tarifele şi devine cel mai ieftin serviciu de taxi/ride-sharing din Bucureşti

0
9 Aug 2017 11:15:22
Autor: Claudiu Râpan

Taxify a redus de marţi seară tariful perceput pe kilometru, în Bucureşti, cu 15%. Prin urmare, de la 1,3 lei pe kilometru, compania practică de acum tariful de 1,1 lei pe kilometru.

Asta înseamnă că Taxify tocmai a devenit cel mai ieftin serviciu de taxi/ride-sharing din Capitală. Uber încă practică 1,35 lei pe kilometru, iar cele mai multe dintre companiile tradiţionale de taxi au rămas la tariful convenit de 1,39 lei pe kilometru. De asemenea, şi tariful perceput ”pe minut”, menit să funcţioneze ca o taxă pe aglomeraţie, a scăzut şi el, de la 0,22 lei pe minut la 0,2 lei pe minut. Valoarea minimă a unei curse este de nouă lei.

Prin urmare, o cursă din Berceni către Universitate te va costa aproximativ 11 lei, iar una care să lege campusul din Regie de Centrul Vechi, în jur de zece lei. De notat este şi faptul că Taxify nu practică tarfiul dinamic, cel care creşte atunci când cererea este foarte mare, decât în situaţii excepţionale.

Pentru şoferii Taxify, scăderea tarifului perceput poate fi privită şi ca pe o veste bună. Cererea pentru serviciul de ride-sharing va creşte, astfel că aceştia vor beneficia de mai multe curse efectuate.

Tarifele Taxify

·       1,3 lei/kilometru → 1,1 lei/kilometru;

·       0,22 lei/minut → 0,2 lei/minut;

·       valoarea cursei minime: 9 lei.

Costuri estimative:

·       Berceni - Universitate - 11 lei;

·       Regie - Centrul Vechi - 10 lei;

·       Unirii - Aviatorilor - 9 lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările