Mobile

articolul anterior articolul urmator

Tehnologia Quad Pixel aduce fotografia de calitate pe Motorola One Vision, un smartphone de buget

0
12 Jul 2019 18:37:41
Autor: Adrian Pogîngeanu
FOTO Motorola
FOTO Motorola

Motorola One Vision este echipat cu tehnologia Quad Pixel, un termen creat pentru a înlocui exprimarea actuală „pixel binning”.

Tehnologia Quad Pixel combină patru pixeli într-un singur pixel mare de 1.6μm, esenţial pentru claritatea fotografiilor, în special în condiţii de luminozitate scăzută. Împreună cu cu funcţia de stabilizare optică a imaginii (OIS), acesta permite eliminarea granulării sau a neclarităţii fotografiilor, inclusiv pe timp de noapte. 

Senzorul de 48 MP, cu aproximativ 28% mai mare decât senzorii disponibili pe multe dintre smartphone-urile flagship prezente pe piaţă, are un rol esenţial în acest proces. Datorită tehnologiei Quad Pixel, acest senzor este de patru ori mai sensibil la lumină, astfel că utilizatorii obţin fotografii la rezoluţie de 12 MP incredibil de clare, cu performanţă îmbunătăţită în condiţii de lumină scăzută.

Camera secundară, de 25 MP, este şi ea prevăzută cu tehnologia Quad Pixel şi oferă posibilitatea de a selecta dimensiunea pixelilor în funcţie de situaţie, garantând, astfel, fotografii de calitate în orice condiţii.

FOTO Adrian Pogîngeanu

Motorola One Vision aduce fotografia de înaltă calitate pe un dispozitiv cu un preţ accesibil datorită funcţiilor bazate pe inteligenţa artificială, susţinute de capabilităţile de învăţare artificială ale procesorului octa-core.

FOTO Adrian Pogîngeanu

Cele mai importante opţiuni sunt:

·    modul Night Vision, ideal pentru fotografii luminoase, vibrante, cu claritate remarcabilă şi precizie mai ridicată a culorilor;

·    captarea automată a zâmbetului, o funcţie extrem de utilă pentru îmbunătăţirea vizibilă a fotografiilor de grup;

·    compoziţie smart pentru cei care nu şi-au format deja reflexul de a respecta regula treimii în fiecare fotografie;

·    modul Portret, funcţia care transformă un portret într-o fotografie impresionantă în orice condiţii de luminozitate.

Motorola One Vision este disponibil începând din luna mai 2019, exclusiv în magazinele partenere, la preţul de 1.399 lei.

 

   

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii