Mobile

articolul anterior articolul urmator

Telefoanele din seria HUAWEI P50 pot efectua plăţi mobile prin NFC în România, prin aplicaţia Curve Pay

2
19 Jan 2022 20:50:58
Autor: George-Andrei Cristescu
Smartphone Huawei cu aplicaţia Curve Pay.
Smartphone Huawei cu aplicaţia Curve Pay.

Huawei a adaugat aplicaţia financiare Curve Pay, care permite efectuarea plăţilor contactless prin NFC pe smartphone-urile din seria HUAWEI P50 şi alte dispozitive cu HMS, cum ar fi HUAWEI nova 9.

Aplicaţia funcţionează cu orice bancă sau furnizor de carduri, indiferent de locaţia utilizatorului şi este disponibilă în CEE şi ţările nordice. Începutul de an vine cu noi lansări pentru Huawei, astfel, compania pregăteşte lansarea a două modele noi şi anume HUAWEI P50 Pro şi HUAWEI P50 Pocket.

Curve Pay va oferi şi opţiuni de rambursare de la sute de branduri populare şi va oferi o imagine completă a tuturor cheltuielilor, împreună cu informaţii utile disponibile chiar şi în monede diferite. Utilizatorii Huawei vor avea acces şi la un curs de schimb valutar fără comisioane ascunse. 

În cazul în care utilizatorii realizează o plată şi apoi îşi dau seama că au folosit cardul de debit greşit, aplicaţia le permite să revină asupra deciziei şi să selecteze un alt cont pentru a efectua tranzacţia, într-un termen de 90 de zile. În plus, aplicaţia dispune de un mod care te fereşte de situaţii neplăcute şi schimbă automat cardurile în cazul în care contul implicit nu are fonduri suficiente.

Plăţile contactless realizate prin tehnologia NFC sunt disponibile pentru toţi utilizatorii seriei HUAWEI P50 şi altor smartphone-uri HMS, iar numărul de carduri de debit sau de credit care pot fi adăugate în contul Curve Pay este nelimitat. Aplicaţia va oferi utilizatorilor şi o defalcare a sumei cheltuite şi va afişa o privire de ansamblu a tuturor soldurilor bancare conectate.

Utilizatorii de smartphone-uri care s-au înregistrat în aplicaţia financiară Curve Pay prin AppGallery vor primi, în primele 30 de zile, bonusuri la achiziţiile din magazinele Huawei din Polonia, Republica Cehă şi România.

Aplicaţia financiară Curve Pay este disponibilă în următoarele ţări din CEE şi regiunea nordică: România, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Austria, Suedia, Slovacia, Croaţia, Norvegia, Danemarca, Lituania, Slovenia, Finlanda, Letonia, Cipru şi Estonia.

Pentru a celebra lansarea celor mai noi modele de smartphone-uri, HUAWEI P50 Pro şi HUAWEI P50 Pocket, Huawei vine în întâmpinarea pasionaţilor de tehnologie cu o campanie care oferă premii  şi vouchere celor care se abonează la newsletter-ul dedicat. Astfel, până pe 26 ianuarie, cei care se înscriu primesc automat vouchere pentru achiziţionarea celor două telefoane din seria P50 şi au şansa să câştige unul dintre cele 18 telefoane HUAWEI.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Omul UnOm
19.01.2022, 21:14:09

Nu mi se pare prea corect articolul asta. Este de fapt o reclama mascata la P50 fara sa fie mentionata ca atare.

-1 (1 vot)
Bank Arly
20.01.2022, 16:57:03

https://www.youtube.com/watch?v=oax2EmuEH6U

Modifică Setările