Mobile

articolul anterior articolul urmator

Telekom lansează platforma Telekonomie, o nouă modalitate de a aduce oferte speciale clienţilor săi

0
3 Jun 2020 13:14:03
Autor: Andrei Brînduşescu

Platforma se bazează pe sloganul ”tai doar costurile, nu şi beneficiile”, şi va include, conform Telekom, oferte inteligente pentru produse şi servicii de calitate ale operatorului.

Mai jos regăsiţi primele oferte disponibile prin platforma Telekonomie. Prin aceasta, Telekom susţine realizarea economiilor, ca o practică benefică în perioadă post-coronavirus marcată de incertitudinea redresării economiei în timp scurt.

Compania spune că ambiţia sa este de a-i ajuta pe români să economisească nu doar în domeniul telecomunicaţiilor, astfel că vor inaugura un show săptămânal, numit Show-ul Telekonomie, care le va aduce acestora săptămânal exemple concrete şi din alte domenii, despre cum pot tăia costurile, dar nu şi beneficiile. Show-ul va fi lansat în perioada următoare pe website-ul Telekom şi va fi comunicat şi pe canalele Social Media ale companiei.

- Începând de astăzi, persoanele fizice care îşi portează numerele în reţeaua mobilă Telekom pot beneficia de abonamentul Mobil 6, cu internet 4G nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti 3 euro/lună (aproximativ 15 lei/lună), TVA inclus. După cele 12 luni, costul va fi de 6 euro/lună (aproximativ 30 lei/lună), TVA inclus.

- De asemenea, persoanele care se vor porta în reţeaua mobilă Telekom vor putea opta şi pentru achiziţionarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă şi fără avans. Cei care aleg un telefon Samsung Galaxy A20e împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti 8 euro/lună (aproximativ 40 lei/lună), TVA inclus, în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă şi 5 euro/lună rata pentru telefon. Cei care vor alege telefonul Huawei P40 Lite E împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 9 euro/lună (circa 45 lei/lună), TVA inclus, în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru abonament şi 6 euro/lună pentru telefonul achiziţionat.

Ofertele sunt disponibile în perioada 3 iunie - 31 iulie 2020, în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni, şi sunt adresate persoanelor fizice care îşi portează un număr în reţeaua mobilă a companiei şi care au un serviciu fix de la Telekom Romania.

- Cei care doresc să îşi îmbunătăţească experienţa TV pot cumpăra noul Smart TV Stick la abonament cu 50% reducere timp de 3 luni, la preţuri începând de la 1,5 euro/lună (aproximativ 7,5 lei/lună), TVA inclus şi livrare gratuită. Oferta este disponibilă până la 30.06.2020, cu posibilitatea prelungirii, pentru o perioadă contractuală minimă de 24 de luni.

Nu în ultimul rând, Telekom Romania le-a pregătit românilor un festival online de trei ore – Telekonomy Summer Fest, o nouă premieră în rândul operatorilor de telecomunicaţii, prin care va continua să ofere momente de entertainment direct în casele acestora. Festivalul va fi difuzat live pe pagina de Facebook Telekom Romania în data de 4 iunie 2020, începând cu ora 18:00 şi va cuprinde momente de cooking, fashion, beauty, stand-up şi concert, cu sfaturi concrete de cum se pot realiza economii într-un mod inteligent. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii