Mobile

articolul anterior articolul urmator

Telekom Romania, creştere cu 6,3% a numărului de abonamente în 2020

0
5 Apr 2021 13:30:02
Autor: George-Andrei Cristescu
Telekom România. FOTO Shutterstock
Telekom România. FOTO Shutterstock

Telekom Romania a anunţat astăzi, 5 aprilie, într-o conferinţă online, o creştere a numărului de abonamente de telefonie mobilă anul trecut, de 6.3%, până la 1.65 milioane abonaţi.

Totodată, potrivit „Studiului de măsurare a cotelor de piaţă ale furnizorilor de servicii mobile pentru persoane fizice”, realizat de Institutul de Marketing Mia, pe un eşantion reprezentativ naţional, în ianuarie-februarie 2021 (6.000 de respondenţi), Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de creştere al abonaţilor de mobil, raportat la baza de clienţi de mobil măsurată în luna august 2019.

Telekom lansează astăzi un nou manifest, o campanie de comunicare prin care compania a ales să-şi arate aprecierea pentru clienţi.

Inovaţiile pe care Telekom Romania le-a adus pe piaţa de telecomunicaţii în ultimii trei ani pot fi rezumate astfel:

  • simplificarea ofertelor comerciale, introducerea conceptulului de nelimitat, abonamentul fără perioadă minimă contractuală, 100% online;
  • cartela Mobil Nelimitat, pe care clienţii o pot transforma printr-un proces digital ce durează mai puţin de cinci minute într-un abonament de telefonie mobilă, disponibilă în reţele de magazine Mega Image, Shop&Go şi Carrefour;
  • Pachetul Telekom Complet - mobil, internet fix şi televiziune;
  • Smart WiFi, internet instant la priză, fără găuri şi cabluri în casă;
  • Smart TV Stick, posibilitatea oferită clienţilor de a-şi transforma televizorul obişnuit într-unul inteligent;
  • Prevenţia riscurilor şi siguranţa copiilor în mediul online, prin parteneriatul cu Kaspersky.

Noul manifest aduce noi oferte pentru principalele produse şi servicii Telekom Romania:

- telefon în rate pe factură, fără avans şi dobândă zero, împreună cu abonamentul Nelimitat M cu 50% reducere 12 luni; Samsung Galaxy A02s la 5 euro/lună, Huawei P40 lite la 7 euro/lună sau Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 8 euro/lună.

- internet fix, serviciul Smart WiFi este redus promoţional 50% pentru primele 3 luni, astfel clienţii vor plăti începând de la 17,5 lei/lună.

- serviciul Smart TV Stick oferă acces la până la 72 de canale TV şi permite redarea conţinutului de pe smartphone pe televizor. Smart TV Stick beneficiază de o reducere de 50% pentru o lună de zile, perioadă în care clienţii vor plăti doar 7,5 lei/lună.

- serviciile clasice de televiziune de la Telekom au o reducere promoţională de 50% în primele 6 luni de contract şi HBO şi HBO GO incluse 12 luni.

Ofertele comerciale sunt disponibile în cazul contractelor încheiate pe o perioadă minimă de 24 de luni şi sunt valabile până la data de 31.05.2021, cu posibilitate de prelungire. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările