Mobile

articolul anterior articolul urmator

Telekom Romania majorează preţurile serviciilor începând cu 1 martie 2020

7
23 Jan 2020 16:50:15
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Toţi clienţii rezidenţiali vor fi informaţi cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât şi prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat.

Telekom România spune că, în contextul creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii, precum şi pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, este nevoită să modifice condiţiile de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice şi să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicaţii din portofoliul său. Această modificare este influenţată şi de creşterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual.

Astfel, pentru clienţii rezidenţiali, începând cu data de 1 martie 2020, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus). Toţi clienţii rezidenţiali vor fi informaţi cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât şi prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat.

Această ajustare nu se aplică preţurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania.

Totodată, clienţii companii vor fi informaţi prin intermediul notificărilor scrise de schimbări aferente contractelor de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice încheiate cu Telekom Romania. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

foarte atent
23.01.2020, 17:14:51

pai tocmai ce-i scuti guvernul de taxa pe lacomie si s-au gandit sa mai faca de niste bani !

+3 (3 voturi)
Ionel Marcu
23.01.2020, 17:28:51

Plecați de la ei, cine vă oprește! E greu, dar nu imposibil. Trag de timp cât pot, două, trei, cinci luni, eu am scăpat de ei în două luni. Scumpirea asta e o bună ocazie de a scăpa de ei pentru cei cărora nu le-a expirat contractul. Culmea e că la preț dublu, chiar mai mult decât dublu, nu oferă nimic în plus față de Digi!

+5 (5 voturi)
Cel Mare Scarambeu
23.01.2020, 20:58:08

Deja am renuntat la Telekom si acuma ma tot suna ca sa negociez revenirea.Mai are cineva incredere in ei???

+1 (1 vot)
Adrian Foangǎ
23.01.2020, 17:21:35

Calici si astia, nu se mai satura... in fiecare an pun 2-3 lei in plus la tarife,

+2 (4 voturi)
Tomescu Tom
23.01.2020, 17:37:40

Au nemtii niste tarife la ei acasa ..de-ti vine sa fugi :))) ... Si-ti ofera infinit mai putin ... Slava domnului ca in Romania, competitia e maxima .. si nu vor putea vreodata sa-si impuna punctul de vedere Adica ..calitatea germana ...putin si prost :)))

+5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările