Mobile

articolul anterior articolul urmator

Tim Cook spune că nu vrea ca Apple să rămână în memoria oamenilor pentru iPhone-uri

0
12 Dec 2019 16:33:02
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

CEO-ul Apple a vorbit cu agenţia japoneză Nikkei, cu ocazia unei vizite în ”Ţara soarelui răsare”, vorbind şi despre motivul pentru care speră că Apple va rămâne în memoria oamenilor.

Răspunsul lui Cook la această întrebare este unul surprinzător, şeful companiei din Cupertino menţionând că nu vrea ca iPhone-ul să fie principalul lucru pentru care compania sa va rămâne în memoria oamenilor.

”Dacă mă întrebi care este cea mai mare contribuţie a lui Apple pentru omenire, aş spune că aceasta ţine de zona îngrijirii medicale” a spus Cook, referindu-se la funcţia de electrocardiogramă a Apple Watch-ului, care permite utilizatorilor să obţină o examinare EKG oriunde şi oricând.

”Numai câteva persoane îşi fac o electrocardiogramă pe an, un procentaj foarte mic din populaţie” a adăugat acesta, menţionând că posibilitatea de a-ţi face o examinare EKG oricând are potenţialul de a salva vieţi. De altfel, acest lucru s-a şi întâmplat în câteva rânduri, ceasul fiind considerat responsabil pentru salvarea vieţii unei femei de 87 de ani din Maine în acest an.

Cook a vizitat magazinul Apple din Ginza, primul deschis în afara graniţelor SUA, întâlnindu-se şi cu câţiva dezvoltatori de aplicaţii pentru iOS. El a specificat şi că are încredere în maturizarea pieţei de smartphone-uri şi consideră că există încă foarte mult loc pentru inovaţie în acest spaţiu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările