Mobile

articolul anterior articolul urmator

Veniturile Huawei au crescut cu 9,9% faţă de anul trecut, în primele 9 luni din 2020

4
23 Oct 2020 17:50:06
Autor: George-Andrei Cristescu
Sediu Huawei. FOTO Shutterstock
Sediu Huawei. FOTO Shutterstock

Huawei a anunţat astăzi, 23 octombrie, rezultatele financiare pentru primele trei trimestre ale anului 2020. În această perioadă, compania chineză a generat venituri de 671,3 miliarde CNY (circa 100 miliarde USD), o creştere de 9,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Marja de profit net a companiei în această perioadă a fost de 8%.

Pe măsură ce lumea se confruntă cu pandemia de COVID-19, lanţul de aprovizionare global al Huawei este supus unei presiuni intense, iar producţia şi operaţiunile sale se confruntă cu provocări semnificative. Compania continuă să facă tot posibilul pentru a găsi soluţii, a supravieţui, a avansa şi a-şi îndeplini obligaţiile faţă de clienţi şi furnizori.

Pe viitor, Huawei îşi va intensifica punctele forte în tehnologiile ICT precum AI, cloud, 5G şi computing pentru a oferi soluţii bazate pe scenarii, pentru a dezvolta aplicaţii pentru industrii şi pentru a transmite valoarea reţelelor 5G alături de partenerii săi. Obiectivul declarat este de a ajuta întreprinderile să-şi dezvolte afacerea şi de a ajuta guvernele să stimuleze industria internă, să sprijine elementele constitutive şi să îmbunătăţească guvernanţa generală.

Datele financiare publicate aici sunt cifre neauditate compilate în conformitate cu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară; curs de schimb la sfârşitul lunii septembrie 2020: 1 USD = 6,8101 CNY.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

pathfinder
23.10.2020, 18:02:27

"Datele financiare publicate aici sunt cifre neauditate..." Mei, acu un an i-am luat lu ala micu un telefon de la voi. Acu' vrea neaparat Samsung. Desi nu stie nimic de razboiul asta comercial. Oare de ce?

moftronix2
23.10.2020, 21:12:13

Pathfinder.....Huawei e foarte tare. Au reușit să demoleze monopolul american Google.. .Smartfonurile lor nu mai folosesc Google. Iată cum interdicțiile americane au ajutat creativitatea chinezilor ..Mai au un pic sa își dezvolte propria fabricație integrala de cipuri. Daca nu exista concurență chinezeasca tu cumpărai azi smartfon Samsung la un preț de 3 ori mai mare ....și tot se mai defecta. Huawei a apărut mai târziu decât Samsung.....dar a recuperat și va trece în fata. Azi Huawei este al doilea producător mondial de smartfon.

Victor Nagy
23.10.2020, 18:24:27

„ Huawei a anunţat astăzi, 23 octombrie, rezultatele financiare pentru primele trei trimestre ale anului 2020. În această perioadă, compania chineză generat venituri de 671,3 miliarde CNY (circa 100 miliarde USD), o creştere de 9,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Marja de profit net a companiei în această perioadă a fost de 8 % . ” Profitul net mic asigura piata mare . Daca in plina criza ... si izolare de catre americani acestia fac 100 mld $ / trei trimestre ....cand o sa sa se elibereze coloniile ... o sa faca vreo 200 / trimestru . Inca unii despre care se spunea ca o sa crape ....precum despre Rusia ....... In ast timp ...vacii noastre .... ii este din ce in ce mai bine .

+1 (1 vot)
pathfinder
23.10.2020, 18:38:23

Tu esti conserva dubla? Sau din ala util dublu?

-2 (2 voturi)
Modifică Setările