Mobile

articolul anterior articolul urmator

Vodafone lansează abonamente 5G în România

2
26 Jun 2019 15:07:19
Autor: News.ro

Vodafone a anunţat, miercuri, ca a lansat abonamente 5G în România, la o lună după activarea primelor staţii radio în reţeaua mobilă Supernet 5G.

Vodafone România a anunţat că extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia şi lansează primele abonamente 5G din ţară.

”Această premieră naţională vine la o lună după activarea primelor staţii radio 5G în reţeaua mobilă Supernet 5G ce permit românilor să aibă acces la specificaţiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generaţie”, se arată în comunicat.

Red Infinity 17 şi Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce oferă trafic de date nelimitat în reţeaua Supernet 5G.

”Suntem foarte mândri să fim printre puţinii operatori de la nivel global şi primul din România care au lansat servicii şi ofertă comercială 5G. Acest lucru vorbeşte despre angajamentul nostru de a ne consolida poziţia de lideri în inovaţie, nu doar la nivel local, dar şi la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menţinem angajamentul de a ne continua misiunea şi investiţiile pe termen lung în tehnologii de ultimă generaţie pentru a susţine şi a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.

Principalii competitori ai Vodafone, în România, sunt Orange, Telekom şi Digi Mobil.

Autor:
News.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

geek-a-contra
26.06.2019, 22:33:46

bre, intelege cineva ceva? mai intii adeveru'ne inpuia urechile ca vodafonu' vrea sa plece pe motiv de 144, sau ceva in genul asta, si nu va licita ptr reteaua 5g, dupa aia ne anunta triumfator ca vor vinde afacerea si vor pleca in bora-bora, pago-pago sau undeva pe acolo, iar acum ne anunta ca acelasi voda afon da drumu' la reteaua si abonamentele 5g...?

dominic paul
27.06.2019, 13:01:40

Reteaua Mortii de la Vodafone 5G.