Mobile

articolul anterior articolul urmator

YouTube ia în calcul ascunderea automată a comentariilor în aplicaţia de Android

0
20 Jun 2019 16:05:03
Autor: Andrei Brînduşescu

Site-ul Android Authority arată că YouTube testează deja această modificare în India, care a devenit zona de facto pentru testarea noilor funcţii ale serviciilor unor companii americane, precum YouTube sau Google Maps.

Comentariile de pe YouTube sunt recunoscute ca fiind, în multe cazuri, extrem de toxice, pline de ură, răutate şi atitudini negative. În acest an, mai multe companii mari şi-au retras reclamele de pe site ca urmare a unui scandal în care secţiunea de comentarii a unor videoclipuri cu minori a fost luată cu asalt de pedofili.  
 
Aceştia marcau în comentarii momentele în care copiii se aflau în anumite ipostaze, distribuind uneori link-uri către site-uri de pornografie infantilă. Ulterior, în martie, compania a luat decizia de a dezactiva complet comentariile videoclipurilor cu persoane minore. 
 
Aşadar, este oarecum de înţeles de ce YouTube şi-ar dori să ascundă secţiunea de comentarii. Aceasta ar urma să fie mutată într-o fereastră separată, plasată între butonul de ”dislike” şi cel de ”share”. Astfel, cei interesaţi să citească ce spun ceilalţi utilizatori o pot face apăsând pe noul buton ”comments”. 
 
Rămâne de văzut dacă YouTube va aduce această schimbare la nivel global în perioada următoare, o mişcare ce ar fi cu siguranţă bine primită de majoritatea utilizatorilor site-ului. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii