Mobile

articolul anterior articolul urmator

YOXO, abonamentul digital Orange, aniversează un an pe piaţa din România

1
26 Oct 2021 00:05:07
Autor: George-Andrei Cristescu
Captură YOXO.ro
Captură YOXO.ro

La un an după lansarea integrală a serviciului şi de la definirea identităţii de brand, YOXO, primul abonament de mobil 100% digital, le aduce utilizatorilor săi o ofertă mai bine adaptată nevoilor lor.

Pentru a sărbători primul an de funcţionare în România, YOXO lansează o ofertă aniversară limitată prin care utilizatorii pot primi până la 150% mai mulţi GB de net la aceleaşi costuri cu care s-au obişnuit. 

Utilizatorii YOXO sunt mari consumatori de conţinut video, cu 85% dintre declarând că privesc conţinut video pe internet des şi foarte des. Dacă până acum, utilizatorii plăteau 19 lei pentru 20 GB de internet, minute şi SMS nelimitate, începând de acum acelaşi abonament are 50 GB inclusi la acelaşi preţ.

Abonamentul cu 60 GB, acum include 100 GB, în timp ce abonamentul de top de 100 GB ajunge la 150 GB de internet, la preţul de 39 de RON. Pe lângă beneficiile naţionale, acesta include şi minute şi SMS în roaming SEE, nelimitate, fiind unul dintre cele mai competitive abonamente de pe piaţă.

YOXO este primul abonament de mobil 100% digital din România şi funcţionează în reţeaua 4G+ Orange. A fost dezvoltat ca răspuns la nevoile utilizatorilor de telefonie mobilă care îşi doreau mai multă flexibilitate şi control al costurilor. 

Astfel, primul an de YOXO, a venit cu numeroase funcţionalităţi şi beneficii pentru clienţi, cele mai importante fiind:

  • Portare 100% digitală în YOXO se realizează rapid, prin intermediul aplicaţiei YOXO, din orice reţea de telefonie mobilă, utilizatorii primind o lună de abonament YOXO gratuit.
  • Programul de referral „Invită un prieten” prin care utilizatorii YOXO îşi pot invita apropiaţii să activeze un abonament YOXO, pentru a se bucura amândoi de extra beneficii. Utilizatorii activi primesc 100 GB internet cadou, în timp ce noul utilizator invitat primeşte o lună de abonament gratuită după activarea serviciilor dorite.
  • eSIM funcţionează ca o cartelă virtuală, care permite dispozitivelor mobile compatibile, conectarea la reţeaua GSM fără a mai fi necesar un SIM fizic. Întreg procesul se realizează automat direct din telefonul clientului, fără a mai fi necesară scanarea unui cod QR.

Oferta aniversară este valabilă pentru activarea unui abonament nou YOXO. Clienţii YOXO care şi-au facut abonament înainte de 21.10.2021 pot trece la noua oferta de abonamente începând cu 10 noiembrie 2021, din aplicaţie, în secţiunea Abonamentul meu. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
26.10.2021, 12:23:56

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările