Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Campania care a dat peste cap un oraş - milionarul care ascunde bani în plicuri

0
28 May 2014 14:17:26
Autor: Vlad Andriescu
Aşa arată banii daţi de milionar
Aşa arată banii daţi de milionar

Un misterios milionar american a lăsat plicuri ce conţineau bancnote de 100 de dolari prin San Franciso, iar apoi pe un cont de Twitter a dat indicaţii despre cum pot fi găsite. Întreaga campanie a devenit populară.

Donatorul este anonim şi întreţine un cont numit Hidden Cash de pe Twitter. Potrivit comunităţii de pe Twitter, omul a donat până acum 10.000 de dolari în bancnote de 100 de dolari ascunse în plicuri în zona San Francisco.

Potrivit Hidden Cash, locuitorii din Los Angeles şi New York vor face parte din campanie. Potrivit “The Telegraph”, ar fi vorba despre un mogul care se simte rău privind discrepanţele financiare dintre bogaţi şi săraci în San Francisco. Localitatea e cea care are cea mai mare diferenţă între clase, pe fondul creşterii startup-urilor din domeniul tehnologiei.

Hidden Cash a dat şi interviuri online. “Am făcut milioane de dolari în ultimii ani, mai mult decât mi-aş fi imaginat şi mulţi prieteni de-ai mei nu îşi permit să cumpere o casă modestă în Bay Area”, a declarat misteriosul milionar.

Milionarul spune că este de acord să dea aproximativ 1.000 de dolari pe zi, această sumă fiind rezonabilă pentru el. De fiecare dată când milionarul ascunde un plic, un tweet pe Hidden Cash apare.

120.000 de oameni urmăresc contul de Twitter şi postează imagini de fiecare dată când găsesc plicurile cu bani. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările