Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Facebook at Work - aplicaţia care vrea să înlocuiască mail-ul corporatist

0
14 Jan 2015 16:33:05
Autor: Vlad Andriescu
Facebook at Work e o variantă mai simplă şi destinată doar colegilor de muncă
Facebook at Work e o variantă mai simplă şi destinată doar colegilor de muncă

Facebook a lansat o aplicaţie nouă pentru iOS, numită Facebook At Work. Aceasta este destinată companiilor şi va fi momentan testată doar de câteva.

Facebook at Work e o versiune modificată a reţelei sociale, în care sunt eliminate reclamele şi utilizatorii nu mai sunt urmăriţi. Cu toate acestea, aplicaţiile sunt cumva controlate de către companie, practic fiind un grup mai mare.

Facebook at Work e o unealtă de colaborare care permite colegilor de muncă să comunice prin intermediul unei aplicaţii mobile sau a unei interfeţe web şi să renunţe la email.

O parte esenţială este parte de Grupuri, care au deja o aplicaţie separată. Acestea, speră Facebook, vor înlocui mail-urile lungi şi cu foarte mulţi destinatari, aşa cum sunt ele folosite în companii.

Lars Rasmussen, inginerul de la Facebook care s-a ocupat de Graph Search, dar şi de Facebook at Work, a declarat că „Am folosit Facebook în interiorul companiei de ceva ani şi am descoperit cum poate fi folosit pentru colaborare“, a spus Rasmussen pentru Wall Street Journal.

Principalul avantaj al aplicaţiei, spune Rasmussen, este tocmai familiaritatea. Oamenii cunosc Facebook, iar Facebook at Work va avea aceeaşi interfaţă, dar va fi destinată unei singure organizaţii. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările