Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Facebook devine…FACEBOOK. De ce îşi schimbă logo-ul compania lui Zuckerberg

0
6 Nov 2019 13:11:33
Autor: Andrei Brînduşescu

Noul logo al companiei este scris în totalitate cu majuscule, iar literele care îl alcătuiesc au culorile reprezentantive ale aplicaţiilor aflate sub tutela Facebook.

Facebook a dezvăluit noul logo într-un comunicat postat de Antonio Lucio, CMO-ul companiei (Chief Marketing Officer). Acesta sugerează că mulţi utilizatori ai unor aplicaţii precum Instagram sau platforma de criptomonede Calibra nu sunt la curent cu faptul că acestea sunt create de Facebook, iar noua schimbare de logo ar trebui să evidenţieze acest lucru.

Evident, logo-ul FACEBOOK va fi diferit faţă de cel al reţelei sociale, menirea sa fiind de a distinge compania mamă de celelalte aplicaţii şi de a remarca faptul că gigantul american deţine o varietate de produse diferite.

”Oamenii ar trebui să ştie ce companii fac produsele pe care le utilizează. Serviciile noastre principale includ aplicaţia Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Oculus, Workplace, Portal şi Calibra” arată Lucio în comunicatul postat.

Noul logo va putea fi găsit în diferite aplicaţii ale companiei în săptămânile următoare, precum în imaginea de mai jos. De asemenea, acesta va fi folosit în noi campanii de marketing ale Facebook, precum şi pe prima pagină a unui nou site special conceput pentru compania mamă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările