Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Facebook va eticheta organizaţiile media controlate de state precum Rusia şi China

4
5 Jun 2020 06:29:17
Autor: News.ro
foto silicon beat
foto silicon beat

Facebook va începe să eticheteze organizaţiile media controlate de state precum Rusia şi China, iar mai târziu în această vară va bloca orice fel de reclame ale acestora care au ca ţintă utilizatori din Statele Unite, transmite Reuters.

Pe lista organizaţiilor de presă care vor fi etichetate de Facebook se află Sputnik, Press TV din Iran, agenţia de presă Xinhua News din China şi altele.

Reţelele de presă americane nu vor fi etichetate pentru că Facebook a constatat că şi organizaţiile gestionate de stat au independenţă editorială, a declarat într-un interviu Nathaniel Gleicher, director pentru politică de securitate cibernetică la Facebook.

Facebook, care a recunoscut că nu a reuşit să împiedice utilizarea de către Rusia a platformelor sale pentru a se implica în alegerile prezidenţiale americane din 2016, a anunţat anul trecut planuri extinse de a crea o etichetă pentru presa de stat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Ţepeş
5.06.2020, 07:12:10

Trolli ruși, alarmă!

+3 (3 voturi)
Andrei Adrian
5.06.2020, 10:12:04

iar se scumpeste uleiul de baie...

Gelu Mut
5.06.2020, 10:49:04

Democratia originala ruseasca nu-si distruge libertatea presei castigata cu sinuciderile atator jurnalisti impertinenti. RT explica zilnic cum libertatile individuale si colective ale civilizatiei chinezesti si rusesti pot oricand sa dea exemplu de urmat tarilor imperialist coloniale care isi tin popoarele in lagare de concentrare pe baze etnice. La RT zilnic apar oameni liberi din UK si USA platiti din banii oamenilor liberi ai rusiei si chinei sa explice decaderea vestului si gloriasa transformare a societatilor visate de Iliescu, Dancila, Dragnea, romani adevarati pur sange, luptatori si continuatori ai directivelor nationaliste de societate multilateral dezvoltata trasate de Ceausescu

UnRoman
5.06.2020, 09:57:04

o idee buna - daca pot sa o faca in interesul informatii cat mai corecte, cat mai echidistante ...

+1 (1 vot)
Modifică Setările