Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Facebook are o nouă aplicaţie matrimonială

0
19 Apr 2021 07:43:00
Autor: News.ro

Facebook a început se testeze o nouă aplicaţie de dating, de sine stătătoare, care funcţionează în afara reţelei sale sociale şi pune accentul pe video.

NPE Team, divizia Facebook care face experimente de social media, pentru a vedea ce alte instrumente trezesc interesul utilizatorilor,  a început să testeze o aplicaţie de dating, numită Spark, în care oamenii se întâlnesc pe video.
 
Cu aplicaţia de dating pentru “oameni buni”, cum o promovează Facebook, utilizatorii participă la întâlniri video care durează 4 minute. La acest moment, nu pare să existe o limită de întâlniri la care o persoană poate participa.
 
Când două persoane vor să se cunoască mai bine, se trece la nivelul doi - o întâlnire video de 10 minute.
 
După a doua întâlnire, aplicaţia le va sugera celor doi să ia legătura printr-o aplicaţie de chat, precum Instagram Direct sau iMessage.
 
Bunătatea nu este doar parte a unui slogan. În cadrul procesului de înregistrare, utilizatorii trebuie să spună de ce se consideră oameni buni. Mai mult, Facebook spune că răspunsurile acestora sunt verificate de o echipă de angajaţi, înainte ca un utilizator să fie acceptat.
 
De asemenea, contul de Facebook va fi un criteriu obligatoriu pentru utilizarea Spark.
 
Compania americană promite că Spark va fi o aplicaţie gratuită, lipsită de swipe-uri (pentru refuzuri), de profiluri personale publice şi că nu va exista nicio funcţie de comunicare directă, care să agaseze utilizatorii.
 
Dacă experimentul Facebook se va transforma într-un produs final, Spark va fi al doilea serviciu matrimonial al companiei, după Facebook Dating, lansat în 2019.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările