Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Facebook nu are în vedere deblocarea contului lui Donald Trump

1
12 Jan 2021 15:02:42
Autor: News.ro
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Conturile de Facebook şi Instagram ale lui Trump au fost suspendate în urma protestului convocat de el pe 6 ianuarie, în faţa Capitoliului, şi devenit violent.

Sheryl Sandberg de la Facebook a spus luni că, deocamdată, nu există planuri privind acordarea permisiunii lui Trump de a avea din nou acces la conturi.

În plus, Facebook a anunţat că a început să elimine conţinutul ce cuprinde sloganul „Stop the steal” (opriţi furtul, n.r.), utilizat de susţinătorii lui Trump care refuză să accepte că democratul Joe Biden a câştigat alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020.

Joi, într-un comunicat, Mark Zuckerberg a spus: „Evenimentele şocante din ultimele 24 de ore demonstrează clar că preşedintele Donald Trump intenţionează să îşi folosească timpul rămas în funcţie pentru a submina tranziţia paşnică şi legitimă a succesorului său ales, Joe Biden. (...) Extindem blocarea impusă conturilor lui de Facebook şi Instagram pe termen nedeterminat şi pentru cel puţin următoarele două săptămâni, până ce transferul de putere este finalizat”.

Între timp, Facebook a anunţat că interzice folosirea „stop the steal” pe Facebook şi Instagram.

Compania a spus că a eliminat deja „un număr important de postări” care includ sloganul, însă va dura până ce va fi intensificată punerea în aplicare a măsurii. Anterior, Facebook a suspendat temporar în SUA toate reclamele politice şi cele legate de alegeri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Tudor Miclovan
12.01.2021, 15:18:39

Facebook sa isi ia reteua si si-o bage unde are Mark mai mult spatiu la umbra. O mizerie de retea, cea mai mare gogoasa pentru gura-casca, o porcarie facuta pentru hipnoza in masa. Numai goana dupa Pokemoni mai indobitocea mai tare. Mark! Pika, Pika! Mark Pikachu un sforar ce controleaza milioane de minti slabe, ce nu se pot smulge din indobitocirea de care au ajuns dependenti. Atata paguba! Si ziarul asta il comentez tot pe Twitter. Facebook poate sa dispara maine, planeta vrea sa respire.

-7 (11 voturi)
Modifică Setările