Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Facebook îţi va da voie să iei o pauză de la prietenii care te enervează

0
15 Sep 2017 12:00:32
Autor: Claudiu Râpan
Foto: recode.net
Foto: recode.net

Indiferent de cât de mulţi prieteni ai pe Facebook, News Feed-ul tău poate deveni un loc destul de aglomerat. Din când în când, vei dori să faci ordine prin el.

Fiecare dintre noi are câte un prieten enervant, cineva care te dreanjează zilnic sau care te enervează cu opiniile lui în contradictoriu. Nu e suficient de ”nedorit” încât să câştige un Unfriend, însă ai putea lua o pauză de la el pentru ceva vreme. Facebook a găsit o cale de mijloc care îţi va permite să dezactivezi temporar din fluxul de ştiri şi din Messenger anumite persoane.

Cu ajutorul Facebook Snooze vei putea alege să ignori o anumită persoană sau pagină timp de 24 de ore, şapte zile sau 30 de zile. Funcţia se va dovedi destul de folositoare atunci când vei vrea să te fereşti de anumite spoilere din serialele preferate. În plus, poate fi o soluţie bună şi atunci când vine vorba de pagini care fac reclamă agresivă anumitor produse, notează Slashgear.

Butonul de snooze nu a apărut încă pentru toată lumea, însă acest lucru este aşteptat să se întâmple în viitorul foarte apropiat. Acum este doar în faza de testare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările