Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Instagram ar putea introduce funcţii de apelare audio şi video direct din aplicaţie

0
2 Mar 2018 17:51:35
Autor: Claudiu Râpan

Înainte ca Instagram să fie cumpărată de Facebook, aplicaţia era un simplu tool de făcut poze, care aplica diverse filtre peste creaţiile noastre ca să ne facă să ne simţim ca nişte fotografi profesionişti. Mulţi ani mai târziu, aplicaţia ar putea deveni substitut de WhatsApp sau Messenger, platforme deţinute tot de Facebook.

Un lucru important de notat este că cele mai populare aplicaţii mobile şi nu numai de chat sunt deţinute chiar de Facebook, ne gândim aici la WhatsApp şi Facebook Messenger. Transformarea Instagram într-o reţea socială cu ceva în plus este planul lui Mark Zukcerberg de a îşi extinde monopolul pe o piaţă care creşte din ce în ce mai mult, chiar şi în 2018.

Secretul a fost descoperit de un programator de peste ocean, care a dat peste câteva linii de cod interesante, care ”zăceau” pur şi simplu în installerul aplicaţiei pentru Android. Lindiile de cod se refereau la ”call”, ”video call” şi ”action call”, fapt care ne duce cu gândul către un update important al aplicaţiei patronate de Facebook.

Funcţiile de apelare vocală şi video vor fi, cel mai probabil, împrumutate de la Facebook Messenger, aplicaţie cu care Instagram începe să semene din ce în ce mai mult. Update-ul Instagram ar putea sosi pe Android şi iOS până la sfârşitul lunii martie, notează Mashable.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările