Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Presă: CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, urmează să demisioneze

1
29 Nov 2021 17:20:53
Autor: Cristina Morozan
Următorul CEO ar trebui să îndeplinească obiectivele interne „agresive” ale Twitter.  Foto: Arhivă
Următorul CEO ar trebui să îndeplinească obiectivele interne „agresive” ale Twitter.  Foto: Arhivă

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, ar urma să îşi dea demisia din fruntea companiei ce gestionează una dintre cele mai mari reţele sociale din lume.

Dorsey, în vârstă de 45 de ani, conduce din funcţia de CEO atât Twitter cât şi Square, compania sa de plăţi digitale, iar potrivit surselor CNBC, ar urma să demisioneze.

Elliott Management, unul dintre acţionarii importanţi ai Twitter, a încercat anul trecut să îl schimbe pe Dorsey din funcţie.
 
Miliardarul Paul Singer, fondatorul Elliott Management, îşi exprimase rezervele faţă de faptul că Dorsey conduce ambele companii, cerându-i acestuia să îşi dea demisia din funcţia de CEO a uneia dintre ele, înainte ca firma de investiţii să ajungă la o înţelegere cu conducerea companiei.
 
Următorul CEO ar trebui să îndeplinească obiectivele interne „agresive” ale Twitter. 
 
Compania a declarat la începutul acestui an că îşi propune să aibă 315 milioane de utilizatori activi zilnici monetizabili până la sfârşitul anului 2023 şi să-şi dubleze cel puţin veniturile anuale în acel an.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

IC XC
29.11.2021, 19:58:36

Facebook și Twitter au făcut o încercare hotărâtă de a suprima gândirea conservatoare. Asta nu este acceptabil. Libertatea de exprimare este esențială pentru bunăstarea unei societăți sănătoase. Mă bucur să văd " spatele " acestui clovn otrăvitor, " woke ". Să sperăm că noul tip se descurcă mai bine, deși mă îndoiesc. Care șarlatan orwellian îi va lua locul? Jack Dorsey a trăit întotdeauna după ego-ul său! Există un alt motiv pentru care nu suntem la curent, care îl face să renunțe. Motivul pentru care demisionează va vedea în cele din urmă lumina zilei... se întâmplă întotdeauna! Și acum se va ascunde pe insula lui, după ce a făcut partea lui pentru a distruge libertatea de exprimare. L-ai interzis pe președintele Statelor Unite și este încă interzis. Ego-ul tău este mult mai mare decât compania. Bun! Another one bites the dust. Apoi, Suckenberg. Ia-l pe Zuckie cu tine și dispareti! Mi-ar plăcea să-i pun un plumb prin belciugul ăla din nas și să-l galopez frumos. Democrații au țipat despre coluziunea rusă de ani de zile, dar coluziunea în rețelele sociale este adevărata problemă. De la blocarea știrilor legitime până la interzicerea sau suspendarea contului a milioane de oameni pentru a ajuta un partid să câștige alegerile este înfiorător. Apoi, la sfârșit, directorii rețelelor de socializare sunt plasați în cabinetele administrației ca recompensă, asigurându-se că nicio pedeapsă reală nu va dăuna companiilor.

-8 (8 voturi)
Modifică Setările