Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Samsung lansează cea de-a 7-a ediţie Stream Your Dream, ediţie dedicată creatorilor de conţinut de pe TikTok

0
27 Nov 2021 13:19:03
Autor: George-Andrei Cristescu
Samsung Stream Your Dream.
Samsung Stream Your Dream.

Samsung lansează cea de-a şaptea ediţie Stream Your Dream, ediţie care îşi propune să inspire creatorii de conţinut de pe platforma de socializare TikTok şi să-i ajute să ajungă cei mai buni din domeniu.

Ediţia de anul acesta este susţinută de TikTok România şi va avea loc pe 3 decembrie, începând cu ora 18:00. Evenimentul va consta în 3 live-uri pe TikTok, găzduite pe canalul lui Adrian Cuza, membru Noaptea Târziu şi ambasador Team Galaxy.

Cuza va fi moderatorul a trei dialoguri, în care vor fi invitaţi unii dintre cei mai cunoscuţi creatori de conţinut din România:

  • Şerban Lorena, membră din Team Galaxy, echipa de ambasadori Samsung, creatoare de conţinut şi TikTok-er, orientată spre zona de lifestyle & beauty
  • Maximilian Ioan, membru din Team Galaxy, creator de conţinut şi TikTok-er, orientat spre zona de gaming
  • Iuliana Beregoi, artistă, creatoare de conţinut şi TikTok-er orientată spre zona muzicală

Ediţia de anul acesta este inspirată chiar din impactul pe care Generaţia Z l-a adus în ultimii ani în ceea ce priveşte crearea de conţinut. Mai mult, conform unui studiu WeSpire realizat în 2020, această generaţie este foarte conectată digital printr-o varietate de platforme sociale (social media, muzică/TV, streaming, gaming). Datorită accesului la gadgeturi şi la internet de la vârste fragede, cei din Generaţia Z sunt mai creativi, folosesc aplicaţii pentru a se exprima şi creează mereu conţinut nou, de la meme-uri la artă digitală.

În această ediţie dedicată conţinutului de tip video scurt, de la mentori, la juraţi şi influenceri Team Galaxy, toţi vor povesti cum au reuşit să pună bazele unei cariere, care sunt strategiile lor de conţinut şi promovare, precum şi cum plănuiesc să îşi extindă comunităţile pe social media, în special pe TikTok. Aplicaţia este populară în rândul generaţiei Z, însă devine o atracţie şi pentru celelalte generaţii.

Conferinţa propune şi o provocare specială celor care îşi doresc să facă parte din Team Galaxy 2022. Aceştia sunt încurajaţi să încarce un video pe TikTok, inspirat din cele împărtăşite de invitaţii speciali, cu hashtag-ul #SamsungStreamYouDream şi astfel au şansa să ajungă în echipa de ambasadori Samsung - Team Galaxy. Echipa Samsung va juriza toţi participanţii, iar perioada de înscrieri durează până pe 31 decembrie 2021. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările