Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Spotify testează o secţiune de videoclipuri verticale

0
25 Nov 2021 17:05:22
Autor: News.ro
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Platforma suedeză de streaming, Spotify, lucrează la o secţiune de clipuri video în format vertical. Acestea vor fi prezentate într-un feed propriu, ce va avea propriul loc pe bara de butoane a aplicaţiei.

Chiar dacă este o platformă de streaming pentru conţinut audio, asta nu pare să împiedice Spotify să se inspire de la TikTok, cum au făcut deja multe alte servicii, şi să-şi creeze propria secţiune de clipuri scurte, în format vertical.

Noua secţiune se va numi Discover şi le va prezenta utilizatorilor scurte fragmente ale unor clipuri muzicale recomandate în funcţie de preferinţele personale.

La fel ca în cazul altor secţiuni de clipuri scurte, navigarea se va face pe verticală. Ajuns în faţa unui astfel de clip, utilizatorul poate da like sau poate trece mai departe.

În cadrul testelor actuale, unde deja anumiţi utilizatori au acces la noua secţiune, aceasta este integrată pe bara de butoane a aplicaţiei, între Home şi Search.

Spotify a confirmat că lucrează la o secţiune de clipuri verticale, însă a refuzat să ofere alte detalii. Cum indiciile legate de aceasta au fost descoperite în aplicaţia de iOS, este posibil ca lansarea să aibă loc pe iPhone, înainte de Android.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările