Reţele sociale

articolul anterior articolul urmator

Telegram a profitat de pe urma problemelor Facebook: 3 milioane de utilizatori noi în numai 24 de ore

1
14 Mar 2019 17:36:55
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

”Avem intimitate totală şi spaţiu nelimitat pentru toată lumea”, a spus fondatorul Telegram, Pavel Durov, într-un mesaj postat pe propria sa platformă.

Ziua de 13 martie a fost una nefastă pentru Facebook. Reţeaua socială a avut probleme aproape toată ziua, fiind nevoită să utilizeze ”rivala” Twitter pentru a comunica cu proprii săi utilizatori.

Un alt rival al Facebook care a profitat de problemele pe care le-a avut reţeaua socială a lui Mark Zuckerberg este Telegram, platforma de comunicare fondată de omul de afaceri rus Pavel Durov.

Acesta a spus, într-un mesaj postat pe propria platformă, că Telegram a înregistrat 3 milioane de utilizatori noi în doar 24 de ore.

Durov a ţinut şi să arunce o săgeată în direcţia celor de la Facebook, precizând că platforma sa oferă intimitate totală utilizatorilor săi.

În urmă cu un an, Telegram a depăşit 200 de milioane de utilizatori activi lunar. Platforma a fost însă interzisă în anumite zone, precum Rusia, China sau Iran, după ce a refuzat cereri ale guvernelor din ţările respective cu privire la informaţiile utilizatorilor săi.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

ivanhoe zoom
15.03.2019, 01:21:44

Dobi multi pe planeta, care nu stiu sa traiasca ci doar sa butoneze.